Wednesday, 26 June 2013

Kuulumisia ja suunnitelmia


(oi sietäkää mun musiikkimaku<3)

Eli Juhannus tuli ja meni, vietin sen leppoisasti sukulaisilla Seinäjoella c: Oli mukavat ilmat ja syötiin paljon. Tämän alkuviikon sitten olenkin vaan piirtänyt ja pakkaillut sillä huomenna lähtö Rock the beachiin! Kukaan muu tulossa c:? Odotan innolla näkeväni taas lempi bändini Billy Talentin <3 Myös Green day, Paramore, the Blackout, Haloo Helsinki ja Apulanta houkuttelevat kovasti! Olen menossa festarille parin kaverini kanssa mutta muitakin kavereita tulee nyt nähtyä nim. torstaina näen rakasta ystävääni jota en ole nähnyt yli pariin kuukauteen<3 Maanantaina festareiden loputtua ja hänen luonansa oleiltuamme lähdemmekin sitten hänen mökilleen vajaaksi viikoksi. Mukaan tulee myös yksi toinen kaverini. Eli kaikkea kivaa tiedossa <3 Kaiken tämän jälkeen onkin luultavasti paljon kuvia ja blogaamisen aihetta. Tosin mökkeilyn jälkeen lähden sitten heti Ähtäriin ja Tampereelle että kiirettä pitää : D

Mitään mielenkiintosempaa kuvamateriaalia ei minulla nyt varmaan ole mutta katselkaa vaikka lintuja. Linnut ovat kivoja:
Se pöyhkii
Halusin kuvan variksesta mutta ei sitten.
Noni, sill' on nilkassa rengas.

Haha menipä mielenkintoseksi :'D Mutta eiköhän ensikerralla ole sitten jotain parempaa sanottavaa. Heippa! Vastailkaa muuten tonne vasemmalla olevaan kyselyyn.

4 comments: