Tuesday, 9 July 2013

Can you hear the inspiration?

"inspiraatio

 1. innoitus, taiteellinen luomisvire" - Suomisanakirja
Tästä löytyy vastausta kysymyksiin: Mikä herättää minussa inspiraatiota? Millaiset asiat viehättävät silmääni? Mistä pidän? Mitä pyrin luomaan?

Aloitetaan vaikka sillä että yleisesti minua inspiroi kauniit ihmiset. Ketäpä ei. Kauneutta on tietenkin kaikenlaista ja eikös sitä aina sanota että "kauneus on katsojan silmissä" mutta tämä käsite merkitsee nyt minulle mm. omaperäisyyttä, asennetta, itsensäilmaisua, rohkeutta sekä tiettyjä piirteitä mihin olen mieltynyt.

Radeo Suicide

tumblr
Radeo Suicide 


Riae
Prince poppycock
Momo
Nana Osaki
Danielle Hunt
Danielle Hunt
Niin kuin varmaan monella muullakin, yksi idoleistani on Kat von D. En todellakaan ihaile Katia kaikessa mitä hän tekee ja julkisuudesta varmaan löytyy mukavempiakin persoonia mutta rakstan sitä miten Kat von D toteuttaa itseään. Hän on äärettömän lahjakas tatuoija, mikä minua tietenkin kiehtoo, mutta hän on myös hyvin kaunis ja rakastan hänen tyyliään. Kat von D onkin usein mielipiteitä jakava persoona. Joko ihmiset ihannoi häntä sokeasti taikka sitten inhoavat. Usein syyt inhoamiseen on Katin luonne, ulkonäkö taikka tämä "liian mainstream"- asenne. Monet sanoo että parempiakin tatuoijia on, ja niin varmasti onkin, Kat vain sattui nousemaan kuuluisuuteen, mutta entä sitten? Minusta hänellä on ainakin lahjoja ja häntä saa ihailla jos siltä tuntuu c:
Hollie Hatton on myös henkilö jota ihailen ulkonäkönsä vuoksi. Kovin moni ei varmaan Hollie Hattonia tunnekaan joten selvennän että hän on siis malli Walesista ja hän omistaa myös oman vaatemerkin nimeltä Broken girls club. Ihailen kovasti Hollien hiuksia ja vartaloa, sekä niin kuin myös Kat von D:llä Holliella on erilaiset kasvonpiirteet joita hän osaa käyttää hyväksi.
Myönnetään myös että yksi obsessioni on tatuointilehdet. En ole ennen hirveästi edes lehtiä ostellut mutta muutamien viimeisten kuukausien aikana en ole pystynyt kulkemaan kauppojen lehtiosastojen ohi ilman että esim. Tattoo.1tribal tai joku muu tatuointitaidelehti tarttuu käteen. Kyseiset lehdethän sisältää paljon eriteemaisia tatuointeja, haastatteluja tatuoijilta sekä tatuointi malleilta, ja paljon naiskauneutta <3 Moni ihmettelee mitä järkeä on ostaa tatuointilehtiä taikka kirjoja kun niitähän näkee netissäkin. No sama asia se on kai kuin miksi ostaa levy taikka miksi ostaa DVD? Itse nautin siitä että omistan asioita joista pidän, varsinkin näitä lehtiä on mukava selata, lukea ja uppoutua inspiraation valtaan.


En tietenkään voi jättää mainitsematta suurinta inspiraationlähdettäni: taide. Taide ja kiinnostus sitä kohtaan on ollut elmässäni niin pitkään kun muistan. Nykyään eniten silmääni miellyttää yksityiskohdat, omaperäisyys, art nouveau, sekä hienot värimaailmat. Vaikka pidänkin kovasti yksiyiskohdista niin omatyylini on toisinaan minimalistinen.

Tsukiji Nao
Camilla Dericco
Camilla Dericco
Loral Zombie

Loral Zombie
Caryn Ann Bendrick
Genki-de
Aina inspiraation ei tarvitse tulla kaukaiselta taiteilijalta tai maailmankuululta idolilta, vaan se voi löytyä niinkin läheltä kuin omilta kavereilta. Alla olevien ystävieni lisäksi voisin myös mainita mm. Mintun, Katrin, Ainon, kaikki luokkalaiseni ja vaikka samointen koko kouluni! (Tammerkosken lukio<3)

Milla
Anna (Cremelice)
Jenni
Tässä siis muutama inspiraation lähteeni mutta inspiraationhan voi saada periaatteesa mistävain, eikä tässä todellakaan ole kaikki. Niin kuin monet muut, minäkin rakastan musiikkia ja sekin on valtava inspiraationlähde mutta en tässä postauksessa jaksa siitä sen enempää löpistä. Kumminkin aina blogausteni alkuun laitan sen hetkistä mieli musiikkiani mikä tod. näk. jotain ajatusta päähäni on tuonut : D

Tässä linkki vielä omaan Deviantarttiini http://arisaminase.deviantart.com/ sinne yleensä laittelen kaikkea kunhan valmiiksi saan mutta viimeaikoina en ole ollut kovin aktiivinen kuin vain sarjikseni suhteen UwU


Kiitos taas loppuun lukeneille <3

3 comments:

 1. Kat von D on tosiaan ihan hirmu ispiroiva ihminen!
  Tosi kaunis postaus tämä <:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitosta c: jeb, Kat von D on ihana <3

   Delete
 2. Itselläni inspä tulee mys nana osakista.

  http://misku96.blogspot.fi/

  ReplyDelete