Tuesday, 20 August 2013

StyleKoulua on ollut nyt viikko ja se on lähtenyt hyvin käyntiin c: koulun lisäksi olen nähnyt kavereitani, meikkaillut ja piirrellyt. Inspiraatio on ollut pitkästäaikaa villkaanaa (tosin ehkä vähän väärään aikaan kun nyt olisi uusintakoe)

Tässä muutamia asukuvia. Nuo leopardikuvioiset sukkikset ovat lempparini, tämä on kolmas kerta kun ostin uudet sellaiset rikkinäisten tilalle. Ne ovat mukavat jalassa, sopivat vähän kaiken kanssa ja ennenkaikkea hoikentavat jalkojani : D Tässä pitäisi parin viikon sisällä tulla uudet legginsit ja sukkikset jotka tilasin ebaysta, odotan innolla että pääsen käyttämään niitä Sheinsidestä tilaamieni paitojen kanssa <3

It's been now a week since school started and everything have gone well c: Beside school I have seen my friends, done makeups, and drew stuff. My inspiration have been wild after a long time (though this isn't maybe the best time for it, important exam coming)

Here is some mirror photos : D Those leopard printed thights are one of my favorites. This is the 3rd time I buy new ones to replace broke ones. They feel nice on, match with pretty much everything and make my legs look thinner : D I should get new leggings in like 2 weeks, can't wait to use them with shirts which I'm ordering from Sheinside.
Viikonloppuna pidin hiukseni sitten luonnollisesti mutta panostin kumminkin meikkiin. Välillä on hyvä antaa hiuksien vaan olla ja pestä ne kunnolla. Mikään ei tunnu paremmalta kuin pitkän lakkaisen, takkuisen viikon jälkeen pestä hiukset runsaan hoitoainemäärän kera ja selvittää kaikki mahdolliset takut. Sen jälkeen hiukset on sileämmät kuin koskaan <3

On weekend I kept my hair naturally but did still makeup. Sometimes it's good to just let your hair be, wash them well. Nothing feels better than after a long hairspraily and tangled  week than washing your hair with a lot of conditioner. After that your hair is cleaner than it have ever been.

kakkanen peili


On myös ihan oikea asia mistä haluisi puhua ja se on: tyyli. En ole koskaan ymmärtänyt tyyliuskovaisia enkä ole ikinä kokenut kuuluvani mihinkään tyyliin. Vihaan sitä miten nykyään kaikki on pakko luokitella, miksi? Minä olen vain minä ja minusta on hauska toteuttaa itseäni ja luoda omaa tyyliäni. Olen kuullut ihmisten keksivän minulle kaikenmaailman tyylejä esim. Punk, ernu (tämäkin on ollut minulle aina iso kysymys. Ernu ei ole mikään tyyli, ei edes kohteliaisuus), emo, scene, gootti... Enkä koe kuuluvani tai edes halua kuulua mihinkään noista. Ihan sama mikä tyylisuuntaus on kyseessä niin aina siihen kuuluu myös jonkinlaista elitismiä ja tietynlaisia kaavoja joita pitäisi totella. En henkilökohtaisesti jaksa sellaista, en ymmärrä miksi minun pitäisi kuulla ihmisiltä että pukeudun "väärin" kun näytän tasan siltä miltä haluankin näyttää. Ymmärrän kyllä jos ottaa vaikutteita eri tyyleistä, teen sitä itsekin, se on inspiroivaa ja asioiden yhdistely on hauskaa mutta haluankin siis sanoa kaikille jotka tätä lukee: Olkaa omia ihania itsejänne. Pukeutukaa ihan niin kuin haluatte, olkaa luovia!

Tähän loppuun vielä asian jälkeen turhia viime aikojen hankintoja :')

There is also something that I actually wanna talk about, and it's: style. I have never understood "genre believers" and I have never felt like belonging in to some certain style. I hate how nowadays everything have to be classyfied, why? I am just me and I think that it's fun to make something by yourself, make your own style. I have heard many people putting me into some genre, for example: Punk, weaboo (This have always been a huge question for me. Weaboo is not a style, not even a compliment), emo, scene, goth... I don't feel like I'm any of those and I don't even wanna be. It doese't matter what genre is in the case, there will always be some kind of elitism and certain things you have to do to be a part of the style. Personally I don't like that, I don't understand why I should hear from people that I look "wrong" when I defenitely look like what I want to look like. I understand of course if you take some inspiration from certain styles, I do it to, it's inspiring and it's fun to put things together but I still would like to say for people who are reading this: be yourself! Dress however you want to dress, be original!

and now in the end after my wice words some unnecessarry stuff that I have lately got c:


Awesome game plants vs zombies :'D

My hair stuff

4 comments:

 1. Oot niin hyvännäkönen et se on ärsyttävää :( miksen minä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah kiitos, mutta ei sellaisesta kannata ärsyyntyä c: en itse pidä itseäni nyt niin hyvännäkösenä ja etköhän sinäkin ole kaunis <3

   Delete
 2. Itsekin olen joskus pohdiskellut, miksi on niin tärkeää tunkea kaikki lokeroihin. Tämä pohditutti varsinkin yläasteella, kun tuntui, että lähipiiristä löytyi ihmisiä, joiden elämäntehtävä oli kategorisoida kaikki ympärillään. Monessa kohtaan koin sen jopa ahdistavaksi, enkä ymmärtänyt miksi ihmiset, jotka haluavat pukeutua massasta poikkeavasti, korostaa omaa tyyliään ja toteuttaa itseään tätä kautta, kokivat niin tärkeäksi kuitenkin sen luokittelun. Se ei vain käynyt järkeen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei tosiaan käy minulle vieläkään : / inhottavaa kun kaikelle pitää olla joku nimike ja toimia sen kaavojen mukaan. Eniten ehkä ärsyttää kun muut alkaa heittämään itseä lokeroihin tai termien käyttäminen esim. (lissu, tai ernu) kuvaamaan jonkun tyyliä vaikkei moiset käsitteet ole edes tyylilajeja.

   Delete