Friday, 6 December 2013

100th post. Jouluista joulua ja faktojaHeippa taas pitkästä aikaa c:! Tässä on nyt ollut taas kaikenlaista, koeviikkoa, uuden jakson aloitusta ja kavereiden näkemistä. Viime viikonloppuna pidettiin n.10-hengen porukalla pikkujoulut . Oli todella mukavaa, enkä ole koskaan aijemmin panostanut niin paljoa bileiden koristeluihin, oli kaikenlaista ihanaa jouluvaloa ja kynttilää joita asettelin paikoilleen jo kolme viikkoa ennen pikkujouluja. Tässä siis kuvaa pikkujoulun tunnelmista, ennen sitä on myös kuvia viikonlopulta kahden viikon takaa jolloin pari rakasta ystävääni oli luonani iltaa istumassa.

Bongatkaa yksinäinen natsi-torttu
Tehtiin 4-peltiä pipareita ja puolet poltettiin. (Look at dat afro muumi)
On se twister vaan ovela peli.
 Mutta tosiaan huomasin että olen saanut ihania uusia lukijoita eikä 100 lukijaa ole enää kaukana, ihanaa, kiitos c:! Koska monikaan ei minua varmaan tämän paremmin tunne (ja siksi koska tässä postauksessa ei ole oikein muutakaan asiaa) ajattelin että voisin kertoa teille 6 faktaa itsestäni! (Tekisin 10 mutta ette varmaan halua lukea romaania... paitsi sanokaa toki jos haluatte lisää, kysymyksiä ja haasteitakin voi heittää!.) Eli seuraavaksi tulen kertomaan syvällisemmin sekä pinnallisemmin asioista joista tykkään, asioita joita olen ja asoita jotka saavat vereni kiehumaan.
1. Olen äärettömän kömpelö! Nolo, sosiaalisten tilanteiden epäonnistuja, siunattu itsensä häpäisemisen taidoilla! Ihan oikeasti, jokapäivä saan hävetä sanomisiani ja tekemisiäni. En osaa tätä tämän paremmin kuvailla mutta tälle todella pitäisi keksiä jokin oma nimike. Esimerkkinä epäonnistuneesta sosiaalisesta tilanteessa, jossa onnistuin häpäisemään itseni: Eli kävin tänään ostamassa VR:ltä uuden kuukausikortin. Noh olen potenut tässä kohta viikon flunssaa mutta en ole kuitenkaan siitä pahemmin yskää saanut. Tietenkin sillä hetkellä kun VR:n työntekijä naputteli koneella minulle uutta kuukausikorttia onnistuin saamaan flunssa-aikani ensimmäisen ja samalla historian hirveimmän yskäkohtauksen. Yskin siinä keuhkoni ulos, silmäni valuivat vettä ja nenäni räkää. Kiva siinä sitten yrittää selittää VR:n työntekijälle että en ollut kirjoittanut lappuun "X" vaan "K". Joo no tällaista melkein jokapäivä...

2. Ärsyttävin piirre ihmisessä on tyhmyys. Siis jokainen meistä on varmaan tyhmä tavallaan, minä varsinkin, mutta siis sellainen puhdas tyhmyys ja yleis-sivityksen puute. Sellainen kun joku kysyy "Ai onks eskimoita oikeesti olemassa? Eiks ne ookkaan satua?". Tästä voisin antaa niin monta esimerkkiä ja tyyppiä mutta säästän teidät nyt siltä.

3. Mitään en inhoa niin paljoin kuin ylimielisiä ja itserakkaita ihmisiä. Melkein mitä vaan muita piirteitä ihmisissä siedän mutta en voisi ikinä edes kuvitella seurustelevani itserakkaan ihmisen kanssa. Mikäs siinä jos on terve itsetunto ja sujut itsensä kanssa, hyvä vaan, mutta se on eri asia kuin se että joku vaatii toista palvomaan itseään. Sillä ei ole väliä sanooko ihminen suoraan "Oon niin ihana, palvo mua" vai kerjääkö se sen jonkinlaisella itsesäälillä taikka osoittaako hän sen itsekkäillä teoilla mutta jokatapauksessa se on ehkä kuvottavin piirre mitä tiedän.

4. Positiivinen asenne. Pyrin elämään optimistisesti ja se ei tarkoita sitä että olisin kokoajan kuin kesä aurinko. Ei en todellakaan. Mutta se että ilahtuu pienistäkin asioita eikä anna vastoinkäymisten lannistaa. Pyrin aina ajttelemaan että tulevaisuudessa odotta jotain hienoa. Haluan olla myös onnellinen siitä mitä minulla tällä hetkellä on: asunto, perhe, ystäviä... mitä muuta sitä tarivisikaan? Kaikki on hyvin, turha sitä riutua vastoinkäymisten kurjuudessa jos siihen ei ole kummempaa tarvetta/syytä.

5. "Hipsteröinti" vai olisiko tää sen vastakohta : D Siis en lähes koskaan suostu katsomaan yms. leffoja tai sarjoja jotka ovat juuri sillä hetkellä "in". En edes tiedä miksi. Mieleeni nousee vaan hirveät ennakkoluulot ja jotenkin se että ihmiset hehkuttaa jotain ympärilläni suorastaan pakottaa minut sanomaan "Äh, en mä edes halua nähdä sitä hyi." Mutta useimmiten päädyn katsomaan kyseiset sarjat ja leffat 5 vuotta sen jälkeen kun ne ovat olleet pinnalla ja silloin toteankin "Kappaas perkele, täähän olikin hyvä" mutta enään silloin ketään ei kiinnosta puhua niistä asioista kanssani : D

6. En katso musiikkivideoita. Joskushan ne tietenkin sattuvat silmään mutta en katsomalla katso niitä. Jotku käyttävät tunteja katsellen vain eri musiikkivideoita mutta minä en. Vaikka lempibändini julistaisi että nyt on uusi musiikkivideo julkaistu niin tuskin katson. Sama vlogien kanssa. Seuraan you tubessta vaan ihan paria "vloggaajaa" ja/tai "you tubettajaa" mutta usein jätän jopa kaverieni vlogit katsomatta. En tiedä miksi mutta jostain syystä en vain uskalla! En epäile ystävieni tai lempibändieni taitoja esiintyä mutta jonkinlainen häpeän pelko minulla on. Ehkä se johtuu omasta inhostani olla kameran edessä videon tarkoituksessa. En tykkää siitä kun ihmiset kuulevat ääneni tai kun näytän videolla bimbolta... siksi en teekkään vlogeja yms. koska niiden tulisi olla täydellisiä ja en vain pysty siihen... ehkä vielä jonain päivänä...

Mutta joo tällästä tälläkertaa, hyvää itsenäisyyspäivää ja joulunodotusta teille <3 Anteeksi tästä tuli romaani vaikka lupasin muuta...No comments:

Post a Comment