Monday, 24 February 2014

Lapsettaa

Tulin eilen kotiin Hämeenlinnaan ja oli ihana nukkua tilavasti kunnon sängyllä pitkästäaikaa. Tämä päivä on mennyt mussuttaen äidin tekemää kasvispizzaa ja pelaten Super Nintendoa (SNES) siskoni kanssa. Kyseinen vempain on iiiiiso lohkare lapsuuttani. Olen pelannut sitä varmaan siitä lähtien kun ohjain on pysynyt kädessäni ja veli on antanut koneeseen koskea : D Pelasimme tänään Donkey kong country 2:sta ja Super Mario World Yoshi's Islandia. Kyseiset kaksi peliä ovat kestolempparini ihan kaikista peleistä, laskettiin mukaan sitten muidenkin konsoloiden pelit.

 Suurin osa pelaamisesta kului Donkey Kongin parissa. Kyseinen peli on äärettömän hankala ja muutenkin Super nintendolle tehdyt pelit on tosi hankalia verrattuna nykypäivän peleihin. Pääsin Donkey Kong 2:sen ensimmäisen kerran läpi vasta 13-vuotiaana mutta ollessani 14v rakas 5v serkkuni päätti kokeilla kaikkia mahdollisia Nintendo pelejäni ja pyyhki siinä samalla kaikki tallennukset joten DK piti siis aloittaa alusta. Tänään pelasimmekin siskoni kanssa monta tuntia putkeen ja saimme pari maailmaa auki mutta hermoja raastavaa tuo pelaaminen toisinaan on!

 

 Pelatessa tuli hyvin nostalginen fiilis. Jos nyt olisi kesä olisin varmasti lähtenyt ulos juoksentelemaan kamerani kanssa ja kuvannut kaikki kolot, puskat ja keinut joissa pienenä leikin. Olisi myös hauska joskus kipata lattialle pehmolelusäkkini sisällöt ja vaan muistella kaikkea. Sanokaa toki jos kiinnostaisi lukea postaus liittyen lapsuuteni lempipuuhiin ja leluihin  : D
 Huominen varmaan menee pelatessa tennistä siskoni kanssa ja piirtäen. Olen menossa kaverini kanssa Tampere Kupliiseen 29-30.3 myymään printtejä ja postikortteja joten tarvitsen paljon lisää myytävää materiaalia. Tavoitteena olisi saada rahaa kasaan kesän Lontoon reissua varten! Jotenkin on vaan sellainen fiilis että vanhat piirustukseni ovat liian huonoja ja tarvitsen nyt jotain todella mieltäräjäyttävää. Aikaan olen toistaiseki saanut vain pari Adventure time fanarttia sekä kuvan tehotytöistä. Tehotytöistä ja lapsuudesta puheen ollen, tässä olisi cossi suunnitelmani Tampere kupliiseen:


Papu olisi kanssa hauska mutta Poppana sopii paremmin jäljellä olevaan aikaan ja rahaan nähden.

No comments:

Post a Comment