Saturday, 15 March 2014

Sänkyjä ja autoja


Kirjoitin viime tekstissäni siitä videoprojekti-ideasta. Nyt oon koko viikon vaan intoillu sen takia enkä malta odottaa että pääsisin jo kuvaamaan jotain. Tilattiin viime viikolla kamerajalka ja nyt vaan odottelen sitä sekä kuvaamisen aihetta. Ideana olisi siis kuvata kesälomani tapahtumia mutta luultavasti yritän tehdä videoita jo vähän aijemmin. Kys. videoissa alustaisin ensin päivän suunnitelmia, kertoisin ehkä jotain juttuja teemaan liittyen ja sitten loppupäivän kuvailisin aina kun tapahtuman keskellä sopiva hetki koittaisi. Myös jonkinäköistä mielipidevideota voisi tehdä, sillä huomasin pystyväni ilmaisemaan paljon paremmin asiotani puhumalla kuin kirjoittamalla. Ihan käytännönsyistä tulisi kuitenkin harjoitella ensin. Pitää katsoa miten kamerani toimii, taikka videonmuokkausohjelma ja ehkä tärkein, mun oma ääni. Vaikka olenkin innoissani epävarmaksi minut saa ääneni. En ole koskaan tykänny siitä mutta olen oppinut olemaan sen kanssa. Kuitenkin mun kannattaisi vielä siedättää itteeni mun omalle äänelle : D ja myös testata sitä että kuinka kovaa ja miten mun kannattaa puhua että se kuulostaa hyvältä videolla.

Tällä viikolla ei muuten mitään kummallista ole tainnut tapahtua paitsi maanantaina äiti toi sängyn kämpilleni. 1,5 vuotta nukuin sellaisella avattavalla "nojatuolilla". Se oli loppujen lopuksi melko epämukava nukkua. Sen sisällä oli rautatanko joka painoi selkää mutta petareiden läpi sitä ei paljoa tuntenut. Usein aamusin herättyäni selkäni ja niskani olivat jumissa. Nyt kun sain Hämeenlinnan sänkyni kämpilleni olen nukkunut mainiosti. Ositmme myös laatikoita yms. tavaroiden säilytystä varten ja nyt huone näyttää siistiltä tilavalta ja kotoisalta. Entisestä sängystäni tuli sitten nojatuoli jona se toimii oikein hyvin c:

Uudesta sängystä innostuneena päätin telmiä siinä.

Eilen menin Mintun kanssa Millan luo Hyvinkäälle yöksi. Oli oikein mukava ilta. Haettiin pizzat, juotiin vähän ja katosttiin järkyttävää yaoi animea jolle saatiin nauraa ihan kippurassa. Illan huippu taisi olla se kun haettuamme pizzat kävelimme keskustassa automme luokse mutta sen luona odottikin hämmentävä näky. Toinen auto oli kiinni automme kyljessä, eikä lähelläkään viereistä parkkiruutua vaan se oli ikäänkuin sivuttain, puoliksi ajotiellä (Taisi olla reippaasti enemmän kuin puoliksi)... Siinä sitten ihmeteltiin että mitä helvettiä, saa kuski olla aika päissään jos jättää auton noin vaan ja lähtee pois paikalta. Soitettiin sit poliisille ja numeropalveluun mutta hetken tilannetta ihmeteltyämme kävi ilmi että jollakin oli jäänyt käsijarru laittamatta päälle joten auto oli valunut meidän auton kylkeen. Koska omistajaa emme saaneet tavoitettua työnsimme auton pois tieltä ja lähdimme takaisin Millalle mutta hämmennys jäi vielä hetkeksi keskuuteemme. Millan ja Mintun auto on varmaan maailman epäonnekkain auto. Sen kyydissä olemme jämähtäneet keskelle kymppitietä, kaikki paiskoo ja runnoo sen auton kylkiä ja sen kyydissä ollaan monta kertaa seikkailtu kyseenalaisesti vieraissa kaupungeissa. Auto parka. Mutta aina onneksi ollaan vältytty isommilta onnettomuuksilta c:

VR
Mutta eipä kai muuta tälläkertaa. Pahoitteluni kuvien hunosta laadusta ja puuttellisesta määrästä. Nyt kevään tullessa pystyn luultavasti ottamaan enemmän parempia ja monipuolisempia kuvia oikealla kameralla.

Nyt illalla herkuteltiin näillä (Amerikkalaisia pannukakkuja <3)


2 comments:

  1. Ihanat meikit <3 ja nam noi pannarit näyttää tosi hyvälle! *mutustaa näkkäriä*

    ReplyDelete