Tuesday, 17 June 2014

Desucon Lahti 6-8.2014

Desucon viikonloppu on nyt takana ja aika meni kamalan nopeasti. (10.6) Olen tässä pari päivää vain lepäillyt ja tuntuu että olen vieläkin ihan uupunut conin jäljiltä. Tämän vuoden Desuconista jäi kuitenkin mukava fiilis, kaikki meni nappiin. Ei tullut draamaa, ei suurempia ongelmia majoituksen kanssa (mitä nyt saippua ja pari pyyhettä puuttuivat sekä telkkari päätti lopettaa yhteityön... Mutta ainakaan tälläkertaa ei jouduttu nukkumaan autossa) ja kaikki tuntui viihtyvän. Kokoajan oli jotain seuraa eikä missään vaiheessa ollut huono olla. Vähän kyllä jäi harmittamaan että en cossannut mitään, en itseasiassa pitkään aikaan ole cossannut kunnolla. Myös se jäi harmittamaan että minulla oli paljon kavereita joita olisin halunnut nähdä mutta en saanut aikaiseksi. Monta kertaa sanoin että hei soitellaan ja nähään vielä mutta sitten en kumminkaan löytänyt/muisatnut enään ketään eikä kukaan soittanut minullekaan u.u Mutta hyvin con meni tälläkin porukalla, sain ehkä jopa tutustuttua paremmin joihinkin ihmisiin.

Matkaan lähdettiin jo perjantaipäivällä. Matkustimme Millan kyydissä Lahteen hotellillemme neljän aikoihin. Kyydissä oli minun ja Millan lisäksi, Meme, Minttu ja Ninni. Anni liittyi joukkoomme vasta hotellilla ja Jere conissa. Lahden tiet ovat muuten pirullisia! Liian monta kaistaa ja typeriä käännöksiä. Ei pysyt millään päättelemään mistä pääsee mihinkin vielä kun keskustassa on joku rakkennustyömää. Jouduttiin siis monta kertaa ajeleemaan turhaan edes takas etsien parkkipaikkaa, vaikka olemme tuolla jo kolmisen kertaa aikaisemmin ajelleet.
 Muuten perjantai meni aika "perinteisesti". Eli istuskeltiin siellä sun täällä vähän väsyneinä, pelattiin korttia ja piirreltiin. Menimme hotellille jo ihmisten aikaan (oisko ollut yhdeksältä?) ja hengasimme siellä hoitaen itsemme ja tavarat seuraavanpäivän cosseja yms. varten valmiiksi. Myös Naomi sekä Jere tuli huoneelle kanssamme hengailemaan. 


Random hotellikuva, kasasin itselleni varasängyn koska huone oli kuin sauna...


 Seuraavana aamuna kaikki pääsivät ajoissa ylös ja pukivat sen päivän vaattensa päälle. Siinä heräillessämme katsoimme surkeita lastenohjelmia ja Milla kävi lisäämässä parkkiaikaa. Löysimme itsemme conalueelta kymmenen aikoihin. Kävimme tietenkin aluksi myyntipöydillä kun koko maailma ei ollut vielä rynnännyt sinne. Ostin ensimmäistä kertaa mangaa varmaan vuoteen ja jotenkin se teki minut tosi iloiseksi. Mangan lisäksi viikonlopun aikana tuli ostettua asuun sopiva rusetti, aurinkolasit sekä viuhka (koska kuumuus.) Vietimme paljon aikaa ulkona koska oli niin hieno ilma. Sääliksi kyllä kävi Annia jolla oli Dmmd:n Ren cosplay. Puolet päivästä meni odotellessa että erilleen ajaantuneet ihmiset ilmestyisivät sieltä sun täältä hakemaan tavaroitaan ja tulemaan mukaan hakemaan pizzaa (vaikka loppujenlopuksi päädyimme tilaamaan pizzat Sibeliustalolle) mutta iltaa myöten fiilis tuntui nousevan. Kävimme hotellilla vaihtamassa kevyempää päälle ja sitten tulimme vielä takaisin. Koska pelikortit unohtuivat hotellille ostivat Minttu ja Meme uudet aivan törkeän rumat 15€ kortit tilalle. Join pari pulloa frezzaa ja yhden energiajuoman väsymykseeni. Sen jälkeen tylsimykset (kaverini) valittelivat energisyyttäni, pyh U3U Eikös se ole parasta kun juttujen taso laskee siihen että ottaa romanttisia kuvia tölkeistä ja muista ja puhuu "Inuyashistenteista?" (=InuYasha-assistentti). Hotellille palasimme aikaisemmin kuin edellisvuosina (usein tupattu roikkumaan con paikalla sinne kahteen asti) mutta valvoimme sitten vielä hotellilla.
Viihdekaksikkomme
Söpöläinen <3 Ainut cossikuva mitä taisin kenestäkään Desun aikana ottaa..
Kilpikonna?
 
Love stoooru
Söpöin pariskunta <3
 Sunnuntai meni melko samallatavalla kuin lauantai. Poistuimme hotellista ja ajoimme tavarat mukanamme Desuun. Hengasin paljon Annin ja Jeren kanssa, muut tuntuivat löytäneen tiensä jonnekin muualle : D Myöhemmin kuitenkin hengasimme Sibeliustalon takana koko porukalla räpsien jotain kuvia. Kävimpä myös Sakkea moikkaamassa. Muiden kavereiden moikkaaminen jäikin turhan vähäiseksi .__. Olisin halunnut jutella enemmän Julialle ja Siirillekin jonka kanssa sain vain pari hassua sanaa vaihdettua. Viikonlopusta koostunut väsymys iskikin minuun jo varhain ja lähdimme n.viideltä. Heitimme Annin rautatieasemalle ja ajoimme sitten Hesen autodriven kautta Hämeenlinnaan. Matka meni tapellessa ipaidn kanssa joka ei halunnut soittaa musiikkia, ja toivoen että auto kestää Hämeenlinnaan saakka. Hyvin matka kuitenkin meni ja Meme jäi vielä luokseni yöksi.


Vähän haikeaksi olon vetää ajatella että hotellilla kahden huoneen välillä juokseminen on ohi ja Sibeliustalo on tyhjänä. Viikonloppu kun meni niin kamalan nopeasti, mutta ensi vuonna sitten uudestaan ja Traconia odotellessa! Sinne ajattelinkin tehdä kunnon cossin! (Mirai Nikkin Yunon.)


2 comments:

 1. Harmittaa kovasti kun niin vähän juteltiin, sunnuntaina mun oli vielä tosiaan tarkotus ettiä teidät, mutta kaverit raahasivat muutamaan ohjelmaan ja sieltä suoraan päättäjäisiin ja sitten tosiaan valuttiin pois, siinä kiireessä en enää ehtinyt.
  Mutta Traconissa sitten nähdään! Kovin pitkä aika sinnekkin tosin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo harmi tosiaan D: sunnuntaina oli tarkotus tulla vielä juttelemaan sulle mut en enää nähnyä sua (varmaan jos olitte ohjelmis) ja sit iski se kauhee väsymys päälle u.u eiköhän aika mee nopeesti c: Aijotko cossata jotain Traconis?

   Delete