Monday, 11 May 2015

Uusi banneri ja raivoa homo fobiasta

Tein itselleni uuden bannerin joka noudattaa samaa ideaa ja värimaailmaa kuin aijempikin. En tiedä näyttääkö blogini nyt tylsän valkoiselta mutta ei sen väliä koska tylsä valkoinen on kiva. Vähän harmittaa miten en ole ollut täällä järin aktiivinen viime vuotena mutta ei näköjään ole ollut moni muukaan. Hirveä määrä perinteisiä blogeja lopettaa kokoajan ja ne korvataan todennäköisesti tumblrilla, instagramilla tms. johon kuvia ja tarinoita voidaan heittää.Katson telkkarista dokumenttia "Stephen Fry homofobian jäljillä." Lievästi provosoituneena ja järkyttyneenä naureskelen sille miten vääristyneitä mielikuvia ihmisillä on homoseksuaalisuudesta. Monet tuntuvat pitävän homoutta valintana, sairautena, fetissinä. "Ei kukaan syntyessään voi tietää olevansa homo, vaan he valitsevat sen", "Ei, eikä voi tietää olevansa heterokaan." Jotku ei millään tunnu pääsevän yli anaali ajatuksistaan jotka he sitovat homoseksiin. En ymmärrä miksi se niin kovasti kiinnostaa mihin reikään sitä vehjettään tungetaan. (Ihan kuin heterotkaan eivät tätä tekisi) Joillekin muiden ihmisten henkilökohtaiset petipuuhat ovat niin ylipääsemätön asia että siitä voi saada kuolemantunnon. Samalla kun kritisoidaan että mihin homo peniksensä tunkee tunnutaan unohtavan että on olemassa myös lesboja. Yleisesti ottaen miehet vaikuttavat oleman enemmän homofoobisia kuin naiset joten onko kyseessä miesten fetissi lesbonaisista? Ei voi hyväksyä yhtä jos ei hyväksy myös toista. Lesboille kieltämättä ujutetaan myös paskaa siitä että "sukupuolielimet eivät sovi yhteen" ja "ei tuo ole todellista raakkautta." Toivon että jonain päivänä ihmiset oppisivat erottamaan omat henkilökohtaiset pelkonsa esim. politiikasta.
 Nykypäivänä olen kuullut useamman suomalaisen suusta "Miksi homoja jaksetaan hehkuttaa? Miksei järjestetä heteromarssia?" "Avioliitto on vain nimike, miksi homot haluavat sitä niin kovasti (Ei ole muuten nimike vaan sisältää muummuassa adoptio-oikeuden ja useamman tasa-arvoisen piirteen joita rekistöröity parisuhde ei toteuta)" "Homous on nykyään vaan muotia." Todellisuudessahan viimein (toivottavasti)  lähestytään suvaitsevampaa maailmaa eikä se merkitse sitä että ihmiset muutuvat homoiksi,!vaan ne jotka siksi ovat syntyneet uskaltavat olla avoimesti omia itsejään. Niin kauan kuin tasa-arvo ei toteudu on syytäkin pitää hälinää.

Mutta juuh tälläistä nyt tällä hetkellä. En jaksa enempää keskenäni raivota :D Ylihuomenna kohti Pariisia! Kertokaa mitä Pariisissa pitää ehdottomasti nähdä? Onko kokemuksia?


3 comments:

  1. Hyvä teksti! Jos vielä ehdit käy ehdottomasti katsomassa Versailles'n palatsi ja varsinkin sen puutarha! Puutarhasta löytyy vaikka mitä upeeta kuningattaren pienestä maalaiskylästä petit trianomiin ja upeisiin suihkulähteisiin! Pariisista menee muistaakseni metro sinne suoraan. Hauskaa reissua! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hitto kun oli niin vähän aikaa :c Mietin jo aikaisemmin et Versailles ois ollut kiva mutta seikkailut rajoittu pitkälti keskustan alueille kun oli periaatteessa vaan kaksi kokonaista päivää aikaa.

      Delete