Thursday, 28 June 2012

JuhannusKiirettä taas pitäny oikein kunnolla : DD Heti provinsisn jälkeisenä maanantaina lähdin Millalle ja Mintulle yöksi ja peri seuraavaa yötä he olivatkin meillä. Oli hurjan hauskaa : D! Mm. pelattiin raviokkaasti leijona kuningasta super nintendolla, piirrettiin paljon, katottiin aarreplaneetta, mässättiin, käveltiin, leikittiin puistossa, käytiin kaupingilla ja apparalla "uimass", vesi oli tosi kylmää : D!!

Sit perjantaina lähdettiin perheen kaa TAAS Seinäjoelle, eka vähän harmitti että joutuu taas istuu autos mutta reissusta tulikin ihan hauska^^ Ilmatkin oli oikein kauniita ja kesäisiä, poltin ihoni jo tokan kerran tänä kesänä =w= <3 mutta tosiaan oli mukava juhannus :3

Tiistaina näin Nadjaa ja olin yön niillä ja täytyy sanoa että oli aivan mathavaa! Tehtiin kaikkea hauskaa, leikittiin puistossa, puhuttiin paljon, käytiin kaupungilla, osteltiin kaikenlaista. Oli niin ihanaa viettää aikaa yhdessä ja nyt on tosi kova ikävä .____. vielä 3 viikkoa ku nähään taas Wanaja festeil.

Tosiaan anteeks ku en oo kunnolla tänne hetkeen kirjotellu U__U (en ny tiedä haittaako se ees teitä...) mut koitan nyt tässä jos jotain kiinnostava kirjotettavaa lähi päivinä tulis niin sit enemmän kirjotella ^^!

1 comment:

  1. mukavalta kuulostaa c:
    mutta mie oon katellu tätä sun blogii tyyliin joka päivä ja sit olin ihan jee, kun tää uus postaus tuli mut pääsin vasta nyt kommaa |D

    ReplyDelete