Monday, 21 April 2014

Kun inspiraatio iskee ja luovuus valtaa
On sanomattakin selvää että olen innoissani videoiden tekemisestä. Palasin eilen Tallinnasta ja nyt on taas kasassa paljon editoitavaa materiaalia. Olen todella tykästynyt videoiden muokkaamiseen ja niiden suunnitteluun. On hauska miettiä miten näyttäisi jonkun asian ja lisäillä siihen musiikkia ja muita tehosteita. Tänään pitää vielä kuvata yksi video Tallinna-vlogia varten niin sitten kaikki onkin jo kasassa. Toivon että saisin vlogin valmiiksi tämän päivän aikana.
 On mahtava tunne kun pää vilisee ideoista joita haluaisi toteuttaa. On vain sellainen olo että haluaa tuoda ulos kaiken mitä ajattelee, näyttää maailmalle mihin pystyy. Inspiraation iskiessä olo voi olla kuitenkin tukala kun ei keksi miten tuoda asiansa esille. Viimeyönä päädyin kirjoittamaan pari tuntia lukua tarinaani "Kohti tähtiä." Samanaikaisesti olisin kuitenkin halunnut piirtää ja selata ebayta cosplayta varten. Sain kuitenkin osan kirjoitettua ja omasta mielestäni siinä oli enemmän elämäniloa kuin tarinan aikaisemmissa osissa. Tähtipölyn tasolle se ei kuitenkaan (vielä) välttämättä yllä.
 Viimeviiikolla oli  päivä kun olin unohtanut iPadini kotiin eikä kämpillä ollut mitään muuta nettiä (paitsi kämäinen kännykkäni jolla en viitsi edes ryhtyä selaamaan facebookkia taikka twitteriä.) Siispä päätin että käytän päiväni fikusti. Otin siis kaapista äärettömän ruman maalauksen jonka olin maalannut vuosi sitten. Maalasin sen päälle valkoisella ja luonnostelin pohjalle uuden kuvan. Sitten istuinkin kokopäivän maalaamassa, siitä lähtien kun pääsin koulusta ilta yhteentoista. Olen tyytyväinen lopputulokseen, se on parasta mitä olen tehnyt pitkiinaikoihin. Maalaus on siis tuo mikä tuossa yläpuolella on. Hahmo on Clarissa juurikin tarinoistani Tähtipölyä ja Kohti tähtiä.
 Tälläistä tällä kertaa halusin kirjoitella "aamupalani" ääressä. Toivottavasti inspiraatio jatkuisi pitkään ja toivon myös että teilläkin on hyvä mieli ja jotain mikä pitää vireänä ja mistä olla innoissaan c:!

5 comments:

  1. Törkeen hieno toi maalaus!! :) <3

    ReplyDelete
  2. Osaat ihanasti käyttää värejä~
    pssst. Kerkesitkö ostaa desulipun :)))

    ReplyDelete