Saturday, 10 May 2014

It's time


"It's time to begin, isn't it?
I get a little bit bigger but then I'll admit
I'm just the same as I was
Now don't you understand
That I'm never changing who I am"

Heippa taas teille ketkä blogiani lukevat c: Tässä on taas ehtinyt tapahtumaan vaikka mitä ja jotenkin musta tuntuu että viime viikkojen aikana olen kasvanut henkisesti. Olen tehnty päätöksiä joidenka saattamana olen lopettanut vuosia kestäviä asioita, olen kasvanut siihen pisteeseen että ymmärrän että muutoksia on tehtävä taikka tulisin vielä jonakin päivänä katumaan kyseisten asioien vainoamana. Olen yrittänyt suhtautua vastoinkäymisiin positiivisemmin ja kypsästi "kävi miten kävi, se on ihan ok." Olen hoitanut kasan tärkeitä asioita pois alta. Tunnen onnistumisen tunteita kun teen päivässä edes yhden aisan joka johdattaa minua eteen päin. Mutta sitten taas on päiviä kun en saa yhtään mitään järkevää aikaiseksi ja tunnen itseni vain turhaksi pettymykseksi. Nyt kuitenkin olen päättänyt että tässä on se kohta kun ryhdyn ajattelemaan itseäni ja tekemään asioita edetäkseni elämässä. Koulu on jo kohta lopullaan, eikä motivaatiota liiemmin löydy. Aijon kuitenkin yrittää selviytyä viimeisestä koeviikosta ja alottaa sitten ensi lukuvuonna "puhtaalta pöydältä".

Leikin outoa poikaa

X.E.S - lopputyöni - maalaus - aiheena omankehon oikeus

Suloinen ystävättäreni ja hänen päättötyönsä oudoista fobioista
Noh kumminkin se siitä itsepohdiskelusta. Jos puhutaan viimeaikaisista vapaa-ajan touhuistani niin olin vappuna kavereiden kanssa Tampereen koskenrannassa. Hengailtiin siellä viidestä eteenpäin. Oli oikein mukavaa. Puhuin paljon ihmisille joille en aikaisemmin ollut uskaltanut puhua ja toivon että joku vielä tulisi puhumaan takaisin (sillä itseäni ehkä hävettää nyt . . .), istuskelimme huopien ja muiden rättien päällä isolla porukalla ja puhuimme kaikenlaista sekavaa. Porukka kuitenkin lähti aikaisemmin kuin olin odottanut ja kävelin jo yhdentoista aikaan kaverini kanssa käsikädessä kämpilleni syömään nuudeleita ja katsomaan pari jaksoa Frendejä. Vapun jälkeen menin perjantaina Riihimäelle kaverini cosplay bileisiin joissa oli jopa odotettua hauskempaa. Seuraavana päivänä sitten minä ja 4 darrapeikkoani suuntasimme luokseni Hämeenlinnaan. Loppuviikonloppu meni syödessä ja pelatessa että katsoessa kaikenlaista. Näin Frozen-leffan ensimmäistä kertaa ja hyvä oli! En oikein tiennyt mitä odottaa mutta silti elokuva ylitti odotukseni. Tällä viikolla sitten olen vääntänyt kaverini kanssa susheja ja tehnyt asioita päättötyöni parissa. Nimittäin ARXin kuvataidekoulun päättötyönäyttely aukesi viime keskiviikkona ja samana päivänä minulla oli työni arviointi. Arviointi tilaisuus meni mainiosti. Mukana oli opettajani sekä mukava taidemaalari. Keskustelimme työstäni sekä sen aiheesta. Kehuivat kovasti työtäni ja sanoivat että akryllimaalit kangaspohjalla sopivat minulle ja että minun kannattaisi kehittää ja jatkaa asiaa samaan malliin. Arvioinnin jälkeen alkavissa avajaisissa sain sitten ruusun ja vähän palautetta muilta opettajiltani.
  
Tänään sitten olisi pitänyt lähteä kaverin mökille mutta kaveri valitettavasti sairastui. Harmittaa toki koska tätä oltiin odotettu mutta ehkä sitten myöhemmin uusi yritys c: Nyt minulla ainakin on aikaa itselleni ja voin pyhittää tämän viikonlopun asioiden hoitamiseen ja väkertämiseen. Siitä puheen ollen latasin tänään uuden videon you tubeen jonka linkkaan tähän postaukseen (sen lisäksi linkkaan Tallinna-videon jota aikaisemmin en ole tänne linkannut). Todennäköisesti tämän viikonlopun aikana tulen lataamaan vielä yhden uuden videon tai jos olen ahkera niin jopa kaksi! Joooooo.... Tulipa tätä tekstiä taas mutta kiitos paljon niille ihanille jotka jaksoivat lukea kaiken <3


6 comments:

 1. Olet super super kaunis ja ihania kuvia ja postaus kokonaisuudessaan!

  ReplyDelete
 2. Olisit paljon kauniimpi ilman sivukaljua, se ei oikeesti sovi kellekkään :c

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vai ei sovi kellekään : D täytyy kyllä myöntää että toi mun vappu lookki oli aika mukavaisa mutta kyl mä silti oon kovasti tykästyny mun sivusiiliin <3 Välillä on niitä päiviä kun tekis mieli vetää vaan kokopää kaljuks ja sit toisinaan haaveilee semmosista nilkkaan ylettyvistä hiuksista niin musta tää on kiva kompromissi c:

   Delete
 3. *mun mielestä toi sivusiili on helemi ja kiva postaus, tykkäsin 8)*

  ReplyDelete