Sunday, 17 August 2014

No hei dojoing


 Heippa hei taas teille sinne niiin joo <3 Kesäloma vyöryi kovaa vauhtia ohitse ja tuntu siltä etten aina pysynyt edes kyydissä. Jokainen päivä oli erilainen, tylsää ei ehtinyt tulemaan ja nyt on Lontoossakin piipahdettu. Reissun aikana mittarissa tuli täyteen se 18v ja lähipäivinä olenkin tutustunut "aikuisten asioihin". Vau. Palasin tällä viikolla koulun penkille abivuottani viettämään ja ensimmäinen jakso on onneksi aika leppoisa vaikka kaksi englannin kurssia saa ajtukseni sekaisin ja koulupäivien väleissä on turhan pitkiä hypäreitä. Toivon että tänä lukuvuonna saisin elämäni uuteen uskoon. Olen nimittäin viimeaikoina ollut tosi onnellinen, elämäntilanteeni ei voisi olla parempi. Jospa siis tänävuonna panostaisin oikesti kouluun, kirjoitukset kuitenkin lähenevät ja opittavaa ja käytäviä kursseja on vielä paljon. Ajattelin myös aloittaa salilla käymisen, jospa jo ihan ensiviikolla. Liian usein vietän koulupäivien jälkeisen aikani lepäillen ja töllöttäen telkkaria tms. yhtä turhaa. Salilla käyminen voisi tuoda vähän puhtia päiviin ja aktivoisi varmasti aivojakin opiskelua varten :D Voisin treenata itselleni mukavaisen lautavatsan ja kiinteän beban.






Näin koulun alkamisen myötä olen myös löytänyt taas intoni laittautumiseen <3 Jotenkin meikkaaminen ja laittautuminen tuo niin hyvän mielen. Meikkaaminen on taidetta jolla voi ilmaista itseään, kun kävelee ympäriinsä haluamassaan sotamaalauksessa kohottaa se kovasti mieltä. Monet väittää meikin olevan naamio ja merkki huonosta itsetunnosta yms. Itselläni on päinvastoin. Viime kevät oli vähän rankemman puoleista enkä silloin jaksanut panostaa ulkonäkööni pahemmin paskaakaan, nyt taas kun löytyy intoa sellaiseen kuvastaa se minusta terveempää elämää ja mielialaa. Noh höpötykset jääköön tähän. Toivottavasti ensikerralla saisin esitellä teille Lontoo-postauksen. Tälläkertaa sitä en saanut aikaan koska odotan saavani kavereideni ottamia kuvia. Siihen asti taas adios.

Tää haave käy heti toteen kun saan paypal tilin toimii <3

PS. Nykyään minut löytää myös Askista (/syövästä)

4 comments:

 1. Onnitteluja täysi-ikäisyydestä! ^___^
  Oot kyllä niin nätti ja osaat meikata omien piirteiden mukaan ihanasti ❤
  Meikkaaminen ei todellakaan ole niin yksiselitteistä, eri ihmisille se voi merkitä eri asioita. Useimmat ihmiset, jotka on vaikka masentuneita tms, ei jaksa meikata piiloutuakseen sen alle, tietty poikkeuksiakin on. Mun mielestä on kiva meikata ja silloin voi tosiaan olla itsevarmempi..meikillä voi korostaa sellaisia asioita ja fiiliksiä, mitä sillä hektellä on elämässä.

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paljon kiitoksia c:! Näimpä, meikki on mukava koroste ja ittelle se on ainakin merkki paremmasta mielialasta jne. Rakastan tehä silmämeikkejä ja leikkiä luomivärillä. <3

   Delete