Tuesday, 17 April 2012

16.4.-12 Simple plan!


Joo tosiaan eilen oli Simple Plan ja täs siitä kirjottelen :3 ensinnäkin oli aivan huikee keikka!!! Melko lähelle lavaa päästiin. Yllätyin kovin siitä miten paljon siellä oli lissuja ja sellasii jotka oli tullu ekalle keikalleen o.o Näiltä tuli vihasia katseita heti kun vahingossakin hipais tai tönäs, muutenki taidettii olla järkyttävä näky ku kokoaja joku tuijotti :'D Mut howevah soittivat kaikki lempi biisini ja muutaman mitä en ollut kuullukkaan. Heittivät kans hyvää läppää välissä :') Lämppärinä oli We The Kings eikä sekään ollu kyl paha! Vois kuunnella enemmänkin.

 Ennen keikkaa venailtiin varmaa... vajaa pari tuntia? Ulkona oli aivan sietämättömän kylmä!! Ja arvatkaa kuka oli fiksu eikä ollu ottanu takkia mukaan <3<3 olin siellä hupparilla ja minihameella oh yeah <3 Sisältä sitten ostin T-paidan, sellatteen punasen mis o panda joka sanoo Simple Plan :3 Lähettii takas varttiavaille kahentoista bussilla, se lähti kyllä iha ajas mutta jäi lagaamaan lentokentän kohalla koska bussi oli täynnä eikä ne lentokenttäläiset mahtunu sinne. Olin si kotona vasta joskus kahelta <3 ei siinä muuten mitään mut näin arkipäivänä todella mukava ku yheksältä alko enkun valtakunnallinenkin :'D tosiaan keikan jälkee väsytti nii kauheesti et menin lähes suoraan nukkumaan, kävin vasta äskö pesulla!

Äiti oli tehny eilen muuten mulle mun cossiin sen takin ja se näyttää ihan älyttömän hyvältä!!! Pitää vielä kiinnittää nauhat. Tänää ois vielä kuvista, pitänee kohta vähä ryhdistäytyä ja meikata ja pukea mut nyt kuuntelen Placeboa ku toi yks ihanainen pyys mua sen mukaa keikalle :333 Nii nii ois iha hyvä jos oisin sitä ees vähä kuunnellu xDD

Mut tosiaa lisäilen tänne ny si kuvii tost keikast yms. (jos osaan)

We the kings!
Tuossa se paita :3

No comments:

Post a Comment