Sunday, 22 April 2012

Rawrrr!


Graaauuuh IIIIK juoskaa pakoon! Lol pelätkää.


Mitäs täs.... en malta oottaa ens perjantaita <3<3<3 Nään Saken ja Nadjan <3 tai siis...... jos se ny vaan niille sopii ^^;;; jos ei nii vituttaa ja purennn kaikki.

Maalaan. Synttärilahjaa ihmiselle. Tykkään et tää on aika hyvä mut sotken ton yhen sormen KOKOAJAN! ja tarvisin uusii siveltimiä, sunnuntaina niitä harmikyllä ei saa mistään. Vois huomenna mennä ostamaan siveltimiä ja uuden vetskarin siihen cossiin (koska se minkä aijemmin ostin oli liian paksu!).... mut jaa a saiskohan sitä jonkun mukaan? en hirveesti tykkää käydä kaupungil ykisn mut jos ei seuraa saa niin vähän pakko.

Aloin taas panikoimaan sitä tammerkosken taidelukion pääsykoetta joka on 4.5 ......... eli aika pian x____X huomaisn et en parina viimeviikkona oo paljoo piirrelly yms. ja fjidhfo sain paniikin et en siin kokees osaa enää mtn :''D juu sinäänsä aika tyhmää... mut aijon ny kuitenkin taiteilla paljon ennen sitä koetta :')

Joo eilen heräsin ihanasti siihen et iskä oli hakenu kiinalaista <3 vedin sitä si masun täyteen aamupalana. Myöhemmin menin Annan kaa ulos, pyörittiin cittaris. Ositn tazzaa ja ben and jerry's joka si syötiin yhes. Siitä tuli kyl kauheen makee olo :'D loppu aika vaan juteltiin ja käveltiin ympäriinsä. Illalla kävin si viel saunas. Katoin kans äidin kaa jakson Housee.


ULKONA ON KESÄ. Kävin taas äskön äidin kaa kävelly, kierrettiin vanaja nii ku linnan ja keskkustan kautta sinne jonnekkin...... nyt taas jatkan maalamista ja äsken tein jotain TOSI VIISASTA! Otin käteeni vesiväri vesilasin ja aattelin että käyn vaihtaa ne, nousin ja sit päätin ottaa samalla huikan mun mehulasista joka oli pöydällä... no TADAA olinkin ottanu käteen sen mehulasin ja pöydällä oli se vesivärivesi jota sitten menin juomaan!!! Ei muuten maistunu miltään niin titenkin sit nielasin :''D että joo toivotaan et en nyt kuole mihinkää vesiväri myrkytykseen tai sit alan kusemaan lilaa kusta.

Oon muuten älynny viimeaikoina et oon ihan hemmetin itsekäs... no okei oon aina ollu. Pitää aina sitä anteeksi pyydellä. Mut oikeesti kinuan aina kaikkea ja mun on tosi hankalaa ymmärtää etten: voi pakottaa ketään, olla tärkeämpi mitä olen, voi vaikuttaa toisen tunteisiin tai tekoihin, voi tehdä itsestäni mitä en ole tai saada yleensäkkään tahtoani aina läpi... niin monta kertaa sen olen läpi saanut että melkein hävettää...

Että anteeksi kaikille ystäväisilleni ja täytyy sanoa että rakastan teitä <3


(miksi näistä jutuista tulee aina näin pitkiä vaikken mä mitään koskaan tee?)


ja vielä lisää jätskiä!


3 comments:

 1. Hohooo kommentoin itselleni!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 2. voi että toi on ihanaa toi ben ja jerrys jätski! <3 ja hei onnea sinne pääsykokeisiin! :----------) älä turhaa stressaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no onn! haluisin syödä niitä aina vaan mut kun kamalan kallista D:!! Kiitosta <3 no.. toivotaan et menee hyvin :')

   Delete