Sunday, 31 March 2013

Helsingin lolita convention

 Vihdoin sitten merkintä Helsingin Glorialla 23.2 järjestetystä Lolita conventiosta! On mennyt vähän pitkäksi kun kuvia on odoteltu mutta tässä tämä nyt vihdoin on, tämän jälkeen on muutama muukin tapahtuma joista paljon kirjotettavaa.

Eli olin tapahtumassa kaverini Millan kanssa. Mielestäni reissu oli onnistunut. Eihän tuo mikään maailman ampuvin tapahtuma ollut mutta myyntipöydät ja lolita kirpputori oli mielestäni hyvin onnistuneet ja runsas valikoimaiset. Paikalla oli myös paljon kauniita ihmisiä jotka oli iloa silmälle. Oli tosi kiva että muutamat ihmiset tulivat ottamaan kuviakin niin en minäkään tuntenut itseäni totaaliseksi amatööriksi c:.

Kuva (c) Miikka Pihlajamäki
 Vasemmalla Milla, oikealla minä c:

 peruukki: eBay
rusetti: itse tehty
paita: bodyline (lainattu Cremeliceltä )
mekko: bodyline
sukat: eBay
kengät: bodyline

Lähinnä pyörimme vaan myyntipöydillä joista mukaan tarttui domino- sormus, lolita bible, Baby stars shine brightin bolero sekä iPhonen kuoret (jotka osoittautuivat väärän mallisiksi ; ^ ;). Loppu päivän istuskelimme juttelemassa ja katsomassa ohjelmaa. Illalla esiintyi Lolita Complex. En aijemmin kyseistä bändiä ole kuunnellut mutta keikka oli ihan viihdyttävä. Laulaja ainakin oli kaunis.


Lähdimme keikan loputtua reippaasti. Saatoin Millan rautatieasemalle ja itse lähdin sitten hyvän ystäväni kanssa Espooseen juhlimaan : D

P.S jos jollain sattuu olemaan kuvia meistä niin olisi kiva saada niitä c: Omat kuvaukseni jäivät vähän köyhiksi.

No comments:

Post a Comment