Sunday, 31 March 2013

Tampere kuplii 201323.3 Heti Adam Lambertin keikasta seuraavana päivänä oli Tampere kuplii. Olin päässyt kahdelta yöllä nukkumaan ja seitsemältä oli herätys valmistautumaan Kupliita varten ja yhdeksäksi kavereita rautatieasemalle vastaan. En ollut kuitenkaan kovin väsynyt.

Ensiksi kävimme Millan ja Mintun kanssa viemäsäs heidän tavaransa kämpilleni. Puin samalla loput sweet lolita asustani päälle, sitten lähdimme Finlayssonin alueelle Kupliiseen jossa tapasimme tuttujamme kuten Gioa, Minnyä, Juhoa, Nimua ja Aaroa, myös muutamaa koululaistania kuten Mariaa, Essiä, Dahliaa, Idaa, Nannaa ja Ville-Veikkoa c:

Ensimmäinen päivä oli samankaltainen kuin toinenkin. Istuskelimme kahvilassa ja kiersimme myyntipöydät 100 kertaa joista minulla ei ollu varaa ostaa juurikaan mitään. Taidekujan löysimme vasta tunti ennen ensimmäisen päivän loppua. Kupliin loputtua ja subwayssa käytyämme lähdimme makuunin kautta kämpilleni. Milla, Minttu sekä Gio tulivat luokseni yöksi. Katsoimme vielä telkkaria, söimme karkkia sekä kaikkea muuta ja kuuntelimme musiikkia ennen kuin menimme nukkumaan joskus yhdentoista pintaan.

Seuraava päivä sujui tosiaan ensimmäisen kaltaisesti. Laitoin puna-mustan peruukkini sekä jotain gothic tyylistä päälleni (???). Kupliissa näin Katrin kavereineen jotka ei edeltävänä päivänä Kupliissa ollut. Hengailimme taas jossain lattialla ja kahvilassa. Kävimme syömässä Hesburgerissa. Ihana Milla myös osti minulle mustan kimaltelevan ruusun jota olimme koko viikonlopun himoinneet (kiitos <3).

Oli ihan mukava tapahtuma ja oli kivaa nähdä taas ihmisiä c: ! Antaa vielä kuvien puhua puolestaan:


Vas. Samat vaatteet kuin Hello conissa, oik. Milla Minnyn hupparissa c:
Kauniimpaa paria on hankala löytääää awww :)

HC taidettaEi ois edustavampi voinut ollakkaan!
Randomm... vasemmalla kupliista ostamani pikku kortti

2 comments:

 1. asdfgh oisin halunnu kupliiseen ;_; itken
  //ihana sinä noissa aiemmissa postauksissa :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä, ois ollu kivaa D: Kiitos <3 Jouduin ny spammimaan tätä ku paljon tapahtunu

   Delete