Sunday, 8 September 2013

About Tracon and makeup stuff

 

Ennen kun alan puhumaan taas kerran meikkaamisesta niin täytyy sanoa että eräs henkilö sanoi minulle tuossa jokin aika sitten että blogini on liian tyttömäinen, ja niinhän se varmaan onkin, en usko että kamalan moni poika tästä iloa saa mutta koen että ajatuksiani pystyy soveltamaan jokaisen elämään c: ja jos ulkonäköasiat eivät kiinnosta niin kyllähän minä useimmiten kirjoitan ihan päivistäni ja mielipiteistäni jotka ovat varmaan ihan jokaisen luettavissa. Kumminkin oma on blogini ja kirjoitan asioista jotka minua kiinnostaa c: mutta niin let's begin :

Before I start babling about makeup stuff I have to say something. One person sometime ago told me that my bog is too girly, and yes I believe it is (maybe because I'm a girl). I don't believe that too many boys are reading this but I believe that everyone can apply my thought into their lives c: and if you are no interested in beauty stuff, I have also other things like, opinions and stuff about my days here which should be fine for everyone. This is my own blog after all and I write what I wan't c: but that's all, let's begin. Meikkaaminen on viimeaikoina ollut ehkä ainut asia mikä saa minut nousemaan ajoissa sängystä ylös, sen takia nousen pari tuntia ennen koulun alkua. Siinä ajassa ehdin laittaa torkkua jos siltä tuntuu, meikata, laittautumaan kunnolla ja ennen kaikkea virkoamaan. Tähän asti se on toiminut oikein hyvin, en ole vielä kertaakaan myöhästynyt koulusta tai edes meinannut myöhästyä tänä syksynä! Tosiaan viime vuonnahan minulla oli aika pahoja ongelmia heräämisen suhteen (en todellakaan ole mikään aamuihminen). Minulla oli herätys aina tuntia ennen koulun alkua josta ehkä 20-30 minuuttia meni torkkumiseen, välillä jopa nukahdin uudestaan ja tulin melko reippaasti myöhässä kouluun. Tällöin kun heräsin vasta sen 20 minuutin jälkeen herätyksestä kiire oli kova, minulla oli n.5-10 minuuttia aikaa "laittautua" ja tehdä aamutoimet mikä tarkoitti sitä että yleensä tuppasin menemään kouluun hiukset sellaisenaan, ilman meikkiä/meikkivoiteella, kajaalilla ja ripsarilla, muutenkin kamalan väsyneenä ja sen enempää ulkonäköäni miettimättä. Usein kun se 5 minuuttia ei laittautumiseen riittänyt niin päädyin olemaan luokassa 5-15 minuuttia myöhässä, melkein jokapäivä. Nyt kun olen meikkaamiseen innostunut se antaa minulle motiivin herätä ajoissa. Enkä meikkaa vaan sen takia että saisin itseni näyttämään kauniimmalta vaan siksi että nautin siitä. Se on kuin taidetta, on hauska miettiä mitäköhän sitä tänään tekisi ja kokeilla kaikkea uutta c:! Suosittelen siis lämmöllä meikkaamista tai jotain muuta aamurutiinia heräämisestä kärsiville ihmisille. Esim. Aamupalan kokkaaminen tai ylipäätänsä sen syöminen voi motivoida nousemaan sopivaan aikaan c:! (Itsellä tosin aamupala jää useimmiten väliin, ajan tai nälänpuutteen takia.)

Lately makeup have been the only thing that gets me up from my bed early enough, because of it I have woke up two hours before school. In that time I have enough time to sleep some more if I really feel like I need it, do my makeup and hair, put on some clothes and especially actually wake up. So far this have been working very well. I haven't been late from school single time since school started! Indeed last year I hade some real problems with waking up (I'm totally not a morning pesron). I had always one hour time since school started and usually I still slept 20-30 minutes more of the time time. Some times I even actually fell asleep again and forgot to wake up before too late. When I woke up 20 minutes after my actual wake up I had about 5-10 minutes time to "dress up" and do all the morning things which ment that I usually went to school looking horrible, without makeup or with only foundation/mascara/kohl. I used to be very tired, un motivated and I didn't really think about how I did look. And because 5-10 minutes wasn't enough time to do all the morning thins I was late from school almost every single day. Now that I'm interested in makeup I have some motivation to wake up. And I'm not doing my makeup just because it would make me look prettier but because it's like art. It's fun to think about "what I should do today?" and try new things c:! I really suggest makeup or some kind of morning routine for people that have some problems with waking up like I do. For example. Cooking breakfast or atleast eating it, might motive someone to wake up earlier c:! (I don't usually eat breakfast though because I have no time or I'm not hungry.)

Housupäivä


Koulukuvaus päivä/ School photo day!

New leggings, those colorful ones are also new
Olen tässä myös miettinyt tekeväni jonkinlaista meikkitutoriaalia videona tai ihan kuvina. Millasta tutoa te kaipaisitte c:? Cosplayn ystäville tai muuten vaan Nana Osakin tai rock- henkisen meikin faneille Nana Osaki meikki tuto voisi olla hauska, eikö? Kumminkin olen hahmoa cossannut jo monta kertaa ja sen meikki on kehittynyt hurjasti. You Tubestahan löytyy jo tietenkin Michelle Phanin tutoriaali kyseiselle hahmolle mutta luulen että omani olisi paljon "rankempi" ja omanaliseni.

Nana Osakista puheenollen ensiviikonloppunahan on Tracon c:! Tulkaa siis ihmeessä vetämään hihasta ja juttelemaan, tykkään tutustua uusiin ihmisiin! Tarkoituksenahan olisi siis cossata koko viikonloppu Nana Osakia. Ollaan kaveriporukalla Tampereella jo perjantaina (tottakai kun siellä asustan) ja hengaillaan Traconissa sitten koko lauantai ja sunnuntai. Traconin takia tosiaan tuskin ehdin tänne taas hetkeen kirjoittamaan mutta yritän parhaani ja tarconin jälkeen varmaan onkin paljon asiaa ja kuvia!

I have been thinking about making an actual makeup tutorial as a video or with pictures. What kind of tutorial you would like to see? For friends of cosplay or fans of Nana Osaki or rock kind of makeups in general, Nana Osaki makeup tutorial would be fun, right? Neverthless I have been cosplaying Nana for many times and the makeup have improved a lot. Of course there is already Michelle Phan's tutorial in you tube for Nana but I have a feeling that my make up would heavier and more like me.

Talking about Nana Osaki, next weekend is Tracon c:! So feel free to come to talk to me if you are there too c:! I like talking to new people. I will be propably Nana Osaki the whole weekend and me and my friends will be at Tampere already on Friday (of course because I live over there) and we will be in Tracon the whole weekend. Because of Tracon I sure won't be writing here for a while but I'll try my best and after Tracon I will have a lot of photos to show and stuff to talk about!

Btw, Thank you for over 10000 views and over 70 followers c:!

Here is some photos of my Nana Osaki cosplay if someone haven't seen it!Feeling sad after Desucon ; ^ ;

14 comments:

 1. You look great!
  I don't think that your blog is too girly -.-
  I really live how it is :)
  Would you mind telling me which eyeshadows you use?
  I'd be really interested in a make up video :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much <3! My eyeshadows aren't actually any certain brand, I ordered this huge palette from eBay. I believe it was this or atleas something like this http://www.ebay.com/itm/FRAULEIN3-8-180-COLOURS-ROYAL-QUEENIE-EYESHADOW-PALETTE-PROFESSIONAL-/251209807009?pt=UK_Health_Beauty_Make_Up_Cosmetics_Eyeliner_PP&hash=item3a7d4574a1

   Delete
 2. omg, sulla on niin upee tyyli ja toi silmämeikki!<3 (::

  ReplyDelete
 3. Kaunis olet ja blogi ei ole "tyttömäinen" :) :3

  Traconista sen verran että olen iso NANA-fani~
  Tuun raiskaa sut (:< Cossaan Black Rock Shooteria, uskon että törmätään^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti <3 heh kiva c: joo no en oo ite kattonu black rock shooteria mut tuu vetäsee hihasta jos näät mut c:

   Delete
 4. Pian nähdään! ♥
  Nyyh, olet ihan superkaunis!
  Nuo housut jotka on tuossa kuvassa ihanaisen Green Dayn paidan kanssa on kyllä upeet, mistä ne on? <: //Linkkaa jos pystyt c:
  Sun meikit kyllä on ihanat aina ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, can't wait <3 kiitti! Sain housut joskus viime joulun aikoina kaveriltani mutta taitavat olla cybershopista c: niitä tod. näk. Vielä myydään cyberin nettikaupas tai iha kaupois.

   Delete
 5. Ihana tää ulkoasu ja oot tosi kaunis ^.^

  http://bitchpleasesaraisaprincess.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Tosiaan olisi ihanaa jos voisit tehdä sen bannerin :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Teen sen ensi viikonloppuna! Anteeksi vaikutan ihan törkeeltä lusmulta ;___; totuus on vaan se että minulla on tietokone käytössä vaan viikonloppuisin ja usein viikonloppuisin on menoa. Mutta pyrin saamaan sen vihdoin valmiiksi tän viikonlopulla kun ei ole mitään kummempaa menoakaan.

   Delete