Tuesday, 24 September 2013

About paintings - psykedeelinen aivomönjäI wish the quality was better ;__;


Niin kuin viime kerralla mainitsin niin nyt jonkin verran juttua maalaauksista. Eli sain vihdoin maalauskurssilla maalaamani työn valmiiksi. Se on 50x140cm ja tehty akryllimaaleilla. Sen toeuttaminen oli paljon nopeampaa ja ehkä jopa hauskempaa kuin aluksi kuvittelin. Työn valmistumisessa meni paria viikkoa vaille koko kurssi + muutama hypäri mutta en joutunut jäädä työstämään sitä koulun jälkeen niin kuin olin odottanut. Itse työhön olen iha tyytyväinen mutta täytyy myöntää että pidin enemmän luonnoksen mallista. Se ei paljoa työstäni eronnut mutta siinä  hahmolla oli kapeammat kasvot ja sen silmät eivät olleet yhtä "jätkyttyneet" : D Työn takana ei ihmeempää tarkoitusta ole, jokainen tulkitsee psykedeelisen aivomössöni omalla tavallaan.

As I promised you last time, I will talk a little bit about paintings. So I finally finished my painting from high school's painting course. It's 50x140cm and it's done with acrylics. Painting it was quicker than i has expected and maybe even funnier than I had thought in the first place. Making this painting took almost the whole course + some extra hours but luckily I didn't had to work on it after school as I had expected. I'm glad of the painting itself but I have to admit that the sketch was better. I don't like this character's face here. There isn't any deep meanings behind this painting, everyone can come up with some meaning by themselves. 


Toinen taide projekti mistä voisin selittää on Kuvataidekoulun päättötyöni. Siihen kuuluu kolme 60x150cm työtä joiden tulee olla valmiita maaliskuun (?) lopulla. Teen maalaukset kyseisen piirrustuksen mukaan. Keskimmäisen hahmon ainakin teen tuollaisenaan mutta parista muusta en ole niin varma. Maalaus kertoo näin yksinkertaisesti sanottuna oman kehonnoikeuksista mutta enemmän tästä sitten kun työt ovat valmiita c: Tähän mennessä olen saanut pohjat maalattua ja taustavärit kohdalleen. Tänään luultavasti pääsen luonnostelemaa jo ihmishahmoja. Tulen varmaan tässä tämän projektin aikana laittamaan kuvaa siitä miten työt edistyvät.

Second art project which of I could talk about is my diploma work of Art school. It includes three 60x150cm works which are supposed to be ready in the end of March (?). I will be making the paintings like this drawing. I will make the middle character exactly like that but I'm not so sure yet about those two characters. The painting is about rights of own body and sexuality but more about this when the paintings are done c: so far I have done the canvases and the background colors. Today I will probably get to sketch the characters on the canvases. I will be showing some photos during next months of how this project is going on. Sheinside paitani saapuivat myös vihdoin. Sheinsiden paidat ovat tosi mukavat! Suosittelen kyseistä nettikauppaa! Toimitus kesti kyllä reilu pari viikkoa mutta paidat olvat kohtuuhintaisia ja laadukkaita. Tämä onesize on ihana, sopivan iso.
 Tarvitsisin kameran jalustan että voisi saada vähän erilaisia kuvia... Kämpillä kun ei kameralle oikein ole sopivaa paikkaa ja peilikuvat alkavat ilmeisesti käydä tylsäksi : D? Noh, ehkä sitten kun on ylimääräistä rahaa.

My Sheinside shirts finally came. They are so comfortable! I really recommend this online store. Delivery was unfortunately more than 2 weeks but the shirts were fine priced and good qualified. This one size is just right, it's big enough.
 I really need a camera stand so I could get more different photos.... At my apartment isn't really any good places to take photos than this mirror and people seem to be getting fed up with these mirror photos : D? Well... maybe when I have some extra money. 10 comments:

 1. Toi maalaus on ihan sairaan hieno, oot niin taitava! Ja söppänä :3

  ReplyDelete
 2. Yhy oot mahtava maalaan DDD:: btw toi musta paita on erittäin paljon Killstarin näköne ja meinasin jo huutaa tänne et: ei sätänä, koska killstar. mutta ei noi paidat on pirun awesomeness! :---DD +sä osaat meikata

  ReplyDelete
  Replies
  1. Whii paljon kiitoksia <3! kyl tää killstar taitaa olla : D

   Delete
 3. Tykkään tyylistäs tosi paljon ja kattelin tota sun maalausta kun se tuli seinälle, että pirun hieno.
  + Sulle olis haaste mun blogissa~ http://giggletardis.blogspot.fi/2013/09/glow-inspiration-challenge.html

  ReplyDelete
 4. Ah kiitos c:! Okksd, no toi vaikuttaa iha kivalta haasteelta, teenpä sen jossai välis c:

  ReplyDelete
 5. Sä piirrät niin ihanasti + rakastan sun värien käyttöä. Nykyään niin monet työt on mustavalkosia ja nää erottuu jo sen takia edukseen! Ihastelin tota sun maalausta koulussa jo aikaisemmin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos c: <3!!! Vähän kyl harmittaa kun toi työ "vääntyi" kun se on niin pitkä u.u

   Delete
 6. Hihiii mäki oon alkanu bloggaa tyylistä x) nyt ko on taas vaihteeks naisellinen tyyli :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kattelinkin sun blogia c: oot söpö oli sul millanen tyyli tahansa! (ps. Vink vink sulle sopi vihreet hiukset c:) Mä ny bloggailen mistä milloinkin mut eipä ihmisiä paljoa mun tyyli kiinnosta kun näytän aina samalta xD

   Delete