Saturday, 21 September 2013

MorephotosthantextHeippa <3 Ensimmäinen koeviikko lähestyy ja en vieläkään halua uskoa että kesä on jo takana. Niin paljon olisi vielä ollut tehtävää, enkä muutenkaa tykkää hirveästi syksystä... Taikka varsinkaan talvesta. Talvella iho kuivuu, nenäverenvuodot lisääntyy, palelen ulkona sekä sisällä, on pimeää jopa aamusin ja liikkuminen on hitaampaa. On talvessa onneksi hyviäkin puolia kuten joulu taikka kauniit maisemat. Ja onhan vielä syksyä onneksi (?) jäljellä. Ulkona alkaa nyt jo olla viileämpi ja sukkahousu kerrokset alkavat lisääntyä : D Ulos menessä tuulee niin paljon että tekoripset melkein lentää päästä. Onneksi aamulla sentään näyttää ihan hyvältä. Tässä taas asukuvaa ja muutama uusi hankinta:

Hello <3 First exam week is getting closer and I still can't believe thath summer is over. I would had wanted to do so much more, and I don't like autumn much anyway... Or winter neither. On winter skin gets drier, I get more nosebleeds, it's dark on mornings and walking/traffic is slow. Luckily there are some good points in summer for example christmas and beautiful spaces. And there is still autumn left. It's already colder outside and I have to wear more panty hoses on eachothers : D When I go outside it's so windy that my eyelashes are about to fly away! Atleast on mornings I look fine. Here is some outfit photos and some stuff I have lately bought:

 That was gorgeous hair day <3
no socks.


Bought this from Tracon
My new cute shoes from Mart of China <3

Another jewelry from Tracon


Some jewelries by me and my little sister (she made the pokemon ball)

Tämä oli sitten taas vähän tällainen turhamaisempi postaus : D Tänään tuli postissa ebay paitani sekä paitani sheinsidestä <3 Niistä juttua sekä taide projekteistani varmaan ensi postauksessa c:

This was kind of material post : D Today I got my ebay shirt and two shirts from Sheinside but more about them and my art projects next time c:

8 comments:

 1. Kaikki sun kuvat on tosi samanlaisia, vaihtelua kehiin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selvä ,kiitos palautteesta c: nuo nyt ovat vaan tollasia perus asukuvia että jos mul on jotain muuta kuvattavaa niin kuvaan si tietenkin jotain muuta. Voisihan sitä tietenkin yrittää keksiä muuta tapaa ottaa asukuvat tai jättää niitä vähemmälle jos ihmiset niin paremmaks kokee mutta kai se on parempi et päivityksessä on jotain kuvaa kun ei kuvia ollenkaan : D?

   Delete
 2. Meinasin just tilata ite ebaysta noi ihanat luuranko sukkikset! c:
  Nyyh, olet liian kaunis ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tilaa ihmees c: nää mun oli vaan 3 dollaria mut niis oli valmiiks jo pieniä reikiä o.o et kannattaa varmaan ostaa vähän paksummat ja varmistaa että on hyvä myyjä jne.

   Delete
 3. Voi kun olet kaunis c:
  (löysin vasta blogisi)

  ReplyDelete
 4. Mistä tuo green day paita on ? c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan Green dayn keikalta rock the beachista c: Voisi niitä varmaan tosin jostain netistäkin löytää.

   Delete