Sunday, 1 September 2013

IHATECOMPUTERS
Olen nyt viikonlopun tässä yrittänyt väsätä "how I do my everyday makeup"- videota mutta tuloksitta... tai no hirveillä tuloksilla :'D Yritin myös eilen tehdä sitä vastausvideota mutta ääneni siinä videossa alkoi ärsyttämään niin suuresti ja sen suhteen olen perfektionisti että myös kuvakulma oli mielestäni aivan kammottava, joten tämänkin videon valmistuminen taas siirtyy.. Äh miksi kaiken pitää olla niin hankalaa? Muutenkin on nyt mitta täynnä näitä tietokoneita kun kaikenlaista kuvanmuokkausta, ifolorkirjaa, videota, videonmuokkausohjelmaa ym. ollut viikonloppu täynnä ja kaikki käy niin mahdottoman hitaalla.

Tämä viikko on kuitenkin mennyt ihan mukavasti ja nopeasti, mitään kummempaa ei tosin ole tapahtunut. Filosofian ryhmän kanssa käytiin elokuvissa, kavereita nähnyt ja ihmetellyt taas sitä miten pilalla ihmiset ovat.Väsyttänyt vaan ihan kamalasti vaikka nyt onkin helppoja koulupäivä, kaipa se on vaan tämä arkeen palaaminen. Tosiaan kaikenlaista vaatetta sun muuta on nyt tullut eBaysta tilattua ettää ei kun vain paketteja odottelemaan <3 En malta odottaa että saan uusia, sieviä syysvaatteita.

This weekend I have been making "how I do my everyday makeup"- video but without results.... or well, with way too horrible results :'D  Yesterday I also tried to do the answer video for the question you have asked me, but my voice sounded way too horrible and also the angle was stupid so you need to still wait for that video. Agh why does everything have to be so hard? I'm fed up with computer anyway now. Whole wekeend I have been working with all kind of photo editing, ifolor books, videos, video editors and so on. and everything runs so slowly...

This week have been still nice and it have gone quickly, nothing special have happened though. I was in movies with my philosophy class and saw some friends and again I have been wondering what's wrong with people nowadays. Anyway, I ordered some clothes from eBay and I can't wait for them to arrive! I really need some new fall clothes. Tässä taas teille asu/pärstäkuvaa. Laitoin parina päivänä itselleni kulmakarvat. Kaverit sanoivat että ihan hyvältä näyttää, ja minustakin ne ovat ihan ok mutta taidan tuntea oloni "turvallisemmaksi" ihan omilla kulmillani : D

Here is some outfir/face photos for you. I did my eyebrows couple of times this week. My friends said that they loo fine and I think that they look ok but still I feel much more comfortable with my own eyebrows.

I look a bit dead...

  Yritin tuossa jotain "luonnollista" silmämeikkiä.  - I tried some "natural eye makeup"

Ja niin kommentithan ilahduttaisi minua suuresti c: Kertokaa millaista postausta toivoisitte? Jotain ihanteisiin ja lempi siihen sun tähän liittyvää olen tässä miettinyt, taikka jotain minun maailman-kuva juttua mutta en sitten tiedä kiinnostaisiko se teitä joten kertokaa mielummin itse. Tarvitsen todella ideoita ettei postauksista tulisi tämän kaltaista lässytystä :'D Olisi muuten myös mahtavaa jos joku voisi kertoa mulle jonkun oikeasti hyvän ja ilmaisen videonmuokkausohjelman. En kestä enää hetkeäkään noita movie makereita sun muita huonoja ilmais editoreja!

And yeah, comments would make me happy! Tell me what kind of post you would like to see? I have been thinking about something related to ideals and favorite "this and that" (movies, artists, makeups, celebrities, tv shows....), or some kind of "my picture of the world"- thing but I'm  not sure if you would be interested in that, so it would be nice to hear from you what you wan't : D I'm really in need of opinions and ideas because I don't wan't my posts to become this boring :'D  it would be also awesome if someone could tell me where I could get a good and easy video editor for free. I can't stand these movie makers and rubbish free video editors any longer!

4 comments:

 1. meikkijuttuja olisi kyllä kiva lueskella :3 sulla on niin kivat meikit tässäki postauksessa!

  Itse pidän ehkä enemmän meikkitutoista yms. kuvina ja tekstinä kuin videona koska silloin mennään selvästi askel kerrallaan ja on helpompi sisäistää asia:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selvä, kiitos c:! Tuo on kyllä totta et jos oikeasti jotain haluaa oppia niin on se kuvasarjana selkeämpää. En vain pidä itseäni vielä tarpeeksi hyävänä meikkaamaan että en tiedä pitäisikö "tarkkoja" tutoriaaleja vielä tehdä mutta pistän harkintaan c:

   Delete
 2. Oot super kaunis ja sulla on ihana tyyli + hiukset, oon niin kade :') <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti <3 kateellinen ei kyl kannata olla nimittäin nytkin värjäilen hiuksia. Se on tuskasta yrittää tehä ite eka värinpoisto juurikasvuun ja si värjätä vielä punasellla ja oottaa ikuisuus et se vaikuttaa : D

   Delete