Saturday, 18 October 2014

Tallinna Experimenta 1

Huh huh ensimmäinen päivä alkaa olemaan takana päin. Tää oli paljon parempi juttu mitä oletin! Huomasin olevani yllättävän sosiaalinen. Oon jutellu hirveesti kaikkien kanssa joita tässä meidän porukassa on.
 Elikkä lähdettiin matkaan bussilla 10.15. Satamassa päädyttiin aamukahville ja pienoisen odottelun jälkeen oltiin jo laivassa. Jutustelimme nettideittailusta ja Meevi kertoi juttuja suomen uskosta joita aijon hyödyntää kuvisdiplomi-työssäni. Matka meni nopeasti, tuhertelin siinä luonnoskirjaan ja käväisin taxfreessä. 
 Tallinnaan saavuttua kävelimme hotellille joka sijaitsee vanhankaupungin kupeessa. Jaan kaverin kanssa mukavan perus kahdenhengen huoneen. Sänky on ihanan pehmeä ja tilaa tarpeeksi. Ei mennyt kuin puolituntia kun päätimme jo lähteä syömään. Muut olivat lukeneet jotain ravintolasuosituksia joista päätimme kivan paikan johon suunnata. Söin sienipastaa ja join siideriä. Tutustuimme toisiimme paremmin. Kerroimme opinnoistamme, kuviskoulutaustoista, tulevaisuudesta jne. Todella mukavaa lörpöttelyä, tunnin itseni jo ihan taiteilijaksi :'D Oli myös mukavaa päästä juttelemaan paremmin erään opettajan kanssa jolle avautui kuinka hirveästi meillä on yhteisiä tuttuja.
 Niin kuin Meevi oli aikaisemmin todennut "Kiva, kaikki on täysi-ikäisiä, päästään baariin" lähdimme siis ruokailun jälkeen tutkimaan vanhaakaupunkia ja olutbaaria. Join itse oluen sijaan marjasiiderin. Oli ihan hyvää, maistui sellaiselta itsetehdyltä mustaherukkamehulta. Kukaan tuskin joisi puoltalitraa pelkkää mehua puolessatunnissa joten ei ihme että minulle tuli vähän makean äklö olo.
 Aikaa baarissa kului varmasti päälle tunti ja sitten kaartelimne vanhankaupungin aukion ja kirkkojen kautta takaisin hotellille. Makaan nyt sängyllä punniten pitäisikö lähteä alas vielä pitämään seuraa vaiko vaan peseytyä ja vaihtaa yökamppeet. Kello on vasta puoli 10 mitta kaiken kävelyn ja sosiaalisuuden jälkeen alan olla jo aika naatti.No comments:

Post a Comment