Thursday, 16 October 2014

Huhuu!

Heippa! Tulin tänään Annilta viettämästä ihanaa syyslomaa. Kakkki meni nappiin, oli todella hyvä olla. Maanantaina lakattiin kynsiä, tilattiin pizzat ja katsottiin varmaan jotain (nyt en yhtään muista). Tiistaina vietettiin Annin siskon synttäreitä ilman itse synttärisankaria. Alkupäivä meni laittautuessa ja illemmmalla Jenica liittyi seuraan, kävimme yhdessä kaupassa, leivoimme Pikachu kakun ja pelasimme juomapeliä mistä keskeytyi todella hauska kaikkine tehtävineen. Eilinen menikin neljän elokuvan parissa (kolme kauhuleffaa ja Disneyn pahatar) ja tänään tehtiin spaghettia ja mysteerikastiketta.  
 


Pitkään aikaan ei ole jäänyt vierailun jälkeen näin haiku olo. Ehkä aika menee nopeasti sillä huomen aamulla lähden Viroon! Mennään vajaan kymmenen hengen porukalla kuviskoululta Experimentaan viikoksi. Se on kansainvälinen workshoppi jossa työstetään yhdessä taidetta tietyistä aihepiireistä. Mukana on virolaisia, latvialaisia, saksalaisia ja slovenialaisia. Uskon että tästä tulee upea kokemus. Vähän vaan jänskättää sillä mukana ei ole mun kavereita ja minulle on yhä aivan auki miten tämä homma käytännössä toimii. 
Joten menkää Askiin kyselemään kaikkea hauskaa jos mulle tulee tylsää/yksinäistä! http://ask.fm/MoroAlisa voisin kanssa yrittää kirjoittaa tänne jotain päiväkirjan tapaista c: !

No comments:

Post a Comment