Tuesday, 21 October 2014

Tallinna Experimenta 4

Bbbaaah! Tänään ollaan oltu vauhdissa! Klo 10-17 työskenneltiin lähes kokoajan intensiivisesti omien projektiemme parissa lukuun ottamatta ruokailua ja visiittiä suklaakahvilassa. Musta tuntuu että oon ihan maalaamisen lumoissa! Mun osuus etenee tosi hyvään suuntaan ja työn ohessa tuli mukavasti kuunneltua Haloo Helsinkiä ja juteltua mm. musiikista virolaisten kanssa.
 Päivän jälkeen lähdimme suomalaisella opiskelijaporukallamme Viru keskukseen ja vieressä olevaan New Yorkeriin. Mitään ei ollut tarkoitus ostaa mutta noh *köh* mukaan tarttui alennuksesta löytynyt talvitakki, tuoksusaippuoita sekä apteekista hyvän makuisia vitamiineja.
 Kun olimme tehneet ostoksemme käisimme hotellissa heittämässä roinat ja liityimme opettajien seuraan vakioravintolaamme. Söimme ja joimme siellä sellaiset pari tuntia jälleen kiinnostavien ja kehittävien juttujen parissa. Minussa, Sarassa ja Tatussa riitti vielä virtaa joten päätimme lähteä etsimään tanssipaikkaa. Se oli kuitenkin kuviteltua vaikeampaa joten päädyimme jälleen Hell Huntiin jossa kävimme syvällisiä keskusteluja. Enempää emme jaksaneet juoda mutta halusimme yhä hengailla joten päädyimme yläaste meininkiin istumaan ulos tunnelin portaille ja sieltä vielä hotellin aulaan. Tää juttu muuttuu päivä päivältä paremmaks! Mahtavaa upeaa! Odotan työn valmistuvan huomenna ja olen todella kiinnostunut näkemään miltä juttumme kokonaisuudessaan näyttää.No comments:

Post a Comment