Thursday, 30 October 2014

Tallinna Experimenta 5

Maalaa maalaa maalaa! Klo 10-18 vain maalattiin. Kokoajan tuli lisää porukkaa jotka halusi osallistua hommaan. Maalailimme eräässä maalausluokassa sally studion yläkerrassa. Kuuntelimme musiikkia ja juttelimme jälleen kaikenlaisesta. Aluksi oli jotenkin epätoivoinen olo kun osuuteni (kädet ja punainen ruutu) näyttivät niin sotkuiselta mutta ne tasoittuivat nopeasti. Oli hauskaa mutta päivän lopussa aloin olla todella väsynyt.
 Menimme siis hotellille lepäilemään pariksi tunniksi ja sitten menimme italialaiseen. Tästä on keskeytynyt kunnon makumatka! Olen maistanut todella rohkeasti uusia juttuja. Ainut vaan että lompakko ei ollut varautunut tähän... Onneksi tilillä on kuitenkin vielä rahaa.
 Ilta jatkui taas Hell huntissa jossa pääsimme viimein juttelemaan saksalaisille! Sovinme että näemme huomenillalla jossain ja lähdemme siitä yöelämään. He voisivat näyttää meille uusia paikkoja. En kuitenkaan juonut hell huntissa kuin vain yhden ja lähdettiin sitten hotellille nukkumaan suihkun kautta. Olihan kello jo yli yhden.


No comments:

Post a Comment