Monday, 20 October 2014

Tallinna Experimenta 3

Yök mikä ähky! Käytiin intialaisessa Elevantissa syömässä. Oli todella hyvää nam nam mutta täytyin viidessä minuutissa ja oli kuuma kuin mikä tulisen ruan jälkeen.
 Mutta päivä kokonaisuudessaan on mennyt kamalan nopeasti! Aamulla slovenialaiset liittyivät seuraan Experimentassa. Kerrottiin siinä ideoista joita meille oli eilen tullut ja esiteltiin luonnoksia. Tämän jälkeen saimme alkaa muodostaa ryhmiä. Nappasin heti pari virolaista tyttö ja Tatun sillä meillä oli ollut eilen tosi hyvää keskustelua ja toisella virolaisista oli nerokas monitori/tv-ruutu idea johon pystyisi soveltamaan kaikkien ideoita. Kävimme syömässä jälleen Sinilinnussa jossa oli taas jotenkin möhlitty se kasvisruokahomma. Käväsin tauolla ostamassa lapaset ja palasin parin kaverin kanssa pian studiolle koska ulkona satoi jääkylmäävettä. 
 Tauon jälkeen otimmekin jo esiin isot maalauspohjat ja aloimme pohtimaan tarkemmin raakaa luonnosta jonka olin tauolla vääntänyt. Jokaiselta tuli pirun hyviä ideoita joita liittää kuvaruuduille ja kun viimein pääsimme luonnostelemaan kankaalle kello olikin vierinyt jo viiteen. 
 Mentiin sitten Tatun kanssa apteekin ja kaupan kautta hotellille omiin huoneisiimme lepäilemään kunnes lähdimme porukalla sinne intialaiseen. Vaikka kello on vasta 20 vaille 11 olen aika puhki. Kiehun kuitenkin innosta päästä jo maalaamaan ja jos painun nyt nukkumaan niin saattaisin jaksaa jopa aamulla nousta virkeänä takaisin työn pariin c:!
 

Ihanat mintunvihreät kengät jäivät eilen liikkeeseen u__u

No comments:

Post a Comment