Wednesday, 16 May 2012

Lapset

Tänään koulus tehtiin enimmäksee korttia meidän luokanvalvojalle ja puhuttiin sen lahjasta yms. Se kortti on aika hieno^^ pitänee joskus ottaa siit kuva jos muistan. Kun tulin kotiin niin väsytti aivan kaameasti!! Oisin nukahtanu siihen mut aattelin ku huomen on vapaat niin saan kuitenki nukkuu pitkää. Myöhemmin si lähdin tiiriöön ostaa tikkareita pussiin ja niitähän tuli aika mukavasti!
Ostin sit kans viel jätskin kotiin kävely matkaks ja kajaalin. Iloisena kävelin mäkeä ylös nauttien hienosta säästä ku vastaan pyöräilee 2 pikkupoikaa. En ny osaa sanoo minkä ikäsii mut heiteään 9-10v. Eka se isompi ohittaa mut ja ilmeisesti huutaa mulle jotain, en mä si kuullu muuta ku "HAAAAdhbfgdfhf..." koska kuuntelin musiikkia mutta sitten se pienempi ohittaa mut ja tietenkin kun kaverinsa oli niin rohkea ja upea niin tottakai tämän pienemmänkin oli pakko huutaa jotain. Joo en vois vähempää välittää ja ku en ny ees kuullu mitä ne sano mutta oikeasti mikä näitä lapsia vaivaa!!! Tää ei ollu mitään siihen verrattuna kun eilen haettiin Millan ja Mintun kaa pizzat nii siinä pizzerian terassilla oli kolme 4-5 luokkalaista tyttöä syömässä kebabaa. Ne siinä si nauro kova äänisesti, möykkäsivät, kauhee esitys päällä ja juuri ennen ku minä vikana astuin sisälle joku näistä tytöistä nopeati huutaa "Pinkit hiukset ei sovi sulle!!!" Sisällä sit kattelin ikkunasta niitä lapsia. 2 osotteli kaveriansa joka vissiin oli kommentin huutanut ja naurelivat ja muutenkin jotain siinä riehuivat.... siis mitä helvettiä? Mahtaa tyttö nyt olla ylpee kun huusi isommalle tytölle : ) Mutta hei! Tästähän hyötyivät molemmat osapuolet, tyttö nosti itsetuntoansa ja niin myös minäkin koska ymmärsin että on niitä minua tyhmempiäkin ihmisiä olemassa : ))) Ei oikeasti!! Mikä ongelma lapsilla on esittää ku tulee vähän vanhempia nuoria lähettyville!? Enemmän mä niitä arvostan jos ne käyttäytyis normaalisti, toi on vaan naurettavaa, noloa ja lapsellista. Oon kans huomannu sen et jos ohi kulkee esim. jotain nuorempia poikia nii kyllä niiden keskustelussa alkaa kirosanat lentää! Myönnän että kyllä itsekkin pienenä esitin niin kuin varmaan kaikki muutkin mutta ei mul ois ollu ikinä pokkaa tollatteisiin o___O Mistä nää lapset saa näitä järkyttäviä vaikutteita!? Siskoni on kuitenkin jo 9 mutta niin mukavan lapsi, kiltti ja hauska.


4 comments:

 1. Mahtava teksti, itteenikin ärsyttää tuollaiset lapset. :D Oikeasti kun miettii niin millainenkohan mä olin silloin joskus 4-5 luokalla (eli joskus viis vuotta sitten). Varmaan oikeasti leikin jotain Hopeanuolta jossain metsässä viattomasti. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti : D! No joo, itekki olin aika lapsi vielä vitos luokalle asti et silloinki leikin just jollain petshopeilla siskon ja kaverin kaa :''D kutosella si luulin olevani tosi vanha xD mut ei mu oo ollu ikinä pokkaa huudella kellekkää.

   Delete
 2. Huuuh, mietin kans tänään kun se eilisen huutelijan kaveri pyöräili vatsaan (vähän katto mut ei sanonu mitään) kun tulin koulusta et mikä noita lapsia vaivaa? Ei oikeesti, onko se niin kauhea rikos jos erottuu vähän massasta? .__.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nonni ^^; en mä tiiä onks se se ongelma, luultavasti tälläteet vaa pistää enemmä silmään ja jos on niiden mielestä jotenki "kovan näkönen" nii se tekee niist super kovna jos ne sanoo jotain :'D

   Delete