Monday, 21 May 2012

She loves you, you just dont always love yourself.Juuu tosiaan Meme, Minttu ja Milla olivat tääl koko viikonlopun. Porukka tuli meille perjantaina joskus viiden pintaan. Mm. käytiin kaupas, oltiin paljus ja piirrettiin. Lauantaina käytiin kaupungilla, piknikillä linnan puistossa, kaupassa ja taas paljussa, yöllä juteltiin Juhon kaa webcamilla..... (yhy häpeä, anteeksi!!), sit tänään käytiin linnalla, TAAS kaupassa ja ollaan lahnattu meillä, pelattiin vähän wiitä. Porukka lähti sit siinä yhdeksältä jonka jälkeen kävin kävelyllä ja söin keittoa :')

Oli oikein mukava viikonloppu <3 Kavereiden kaa voi aina hetken olla out of the reality ja unohtaa kaikki kurja ja stressaava. Tosin tällätteiden viikonloppujen jälkeen oon aina niin väsynyt ku olla voi!

Paljussa oli varmaan parasta ikinä :''D Harmi että Juho ei päässyt tulee mut kyllähän se kyyläs meitä fasaanin muodos. Ostin uudet kajarit joilla oli tosi hauska kuunnella musiikkia mut vituttaa ihan vaan VÄHÄN että mun rakas mp4 tais mennä rikki <3 sai vissiin kosteutta. Mut tosiaan hauskaa oli. Ehkä melkein hävettää että yöllä juteltiin Juholle lievän hiprakan ja väsymyksen voimin UwU!!.... Paljusta ei hirveästi kuvia tullu, ainakaan sellateita mitä kehtaisi näyttää mutta lauantain piknikiltä jotain saatiin.

söpö Milla!

Ihanat ystäväni <3

No höhö hipster.

Om nom eväitä! Vesimelonia joka siementää.

Huomenna sit kymmeneen ku sain aamun äikän tunnit vapaaks. On jotenkin turhaa käydä 2 viikkoa koulua ku kaikki kokeet ja muut näytöt on jo ohi. Mitä me siellä ees tehään? Opettajat sanoo "Ette te täällä kokeita vartan opsikele vaan itseänne varten" no joo mut peruskoulu on jo melkein loppu ja osa luokasta on tetissä.... ööö jos päästäis vaik jo lomalle :')?

No comments:

Post a Comment