Wednesday, 2 May 2012

Music

Heijssan. Tänään kävin Katin kaa tiiriös ja luettiin meillä si yhteiskuntaoppia. Nyt täytyy myöntää et mua ressaa ressaa ressaa. Ainakin ihan ensinmäisenä KOULU!! Ei kaamee se pääsykoe Tammerkosken lukioon on ylihuomenna. Huomenna on yhteiskuntaopin koe josta en ymmärrä paskaakaan ja maanantaina elämäni tärkein bilsan koe johon en ole lukenut!!! AAAaaah. Myös ihmiset ressaa mua, tuntuu et kaikki ois vihasii mulle mutta siis lievittääkseni stressiä ja ajatellakseni jotain muuta ajattelin tehdä blogi merkinnän musiikista : D

En itse ole niitä musiikillisesti erityisen lahjakkaita ihmisiä. Omistan jonkun kitaran ja koskettimet... kumpaakaan en osaa soittaa paitsi ennen osasin koskettimia. Tykkään laulaa mutta.. en usko ihmisten erityisemmin nauttivan äänestäni : D Mutta musiikin kuuntelu on erittäin tärkeä osa elämääni!!! Vaikken ole niitä ihmisiä jotka palvoo yötä päivää jotain bändin jäsentä, pistää musiikin kavereiden edelle tai sanoo että musiikki pelasti elämänsä niin silti kuuntelen päivässä monta tuntia musiikkia, keikkailen ja taiteellisena ihmisenä musiikki on valtava inspiraatio ^^ Täytynee myöntää että ilman musiikkia elämä olisi outoa ja hankalaa.

Tosiaan tänään ostin 2 Chisun levyä. Toissapäivänä ostin yhden. Olen kuunnellut Chisua jonkin aikaa vaikken levyjä ole omistanut kuin vasta nyt ja täytyy sanoa että Chisu on aivan mahtava.  Sanoisin että tykkäsin eniten hänen uusimmasta levystään "kun valaistun", ehkä koska se vaan on niin osuva. Muutkin levy ovat toki kauniita ja pitää niitä vielä enemmän kuunnella.


Tässä on pari muuta levyä mitkä nyt lähistöltä satuin löytämään.


Musamakuni ei tosi todellakaan rajoitu näihin artisteihin :'D Suurimman osan musiikistani hommaan suoraan tietokoneelle (josta ne ajautuu mp4:selleni) ja on tuolla muuatama levy jossain kaapissa tai saunallakin. Lempi artistejani ovat mm. Alphabeat, Apulanta (nähny livenä), Billy Talent, Escape the fate, Gorillaz, Haloo Helsinki! (nähnyt livenä), Pmmp, Lily Allen, Maroon5, P!nk, Shakira (joo joo....), The Sounds (nähny livenä), Chisu, Green day (nähnyt livenä) ja Simple plan (nähny livenä). Mutta tietenkin kuuntelen musiikkia myös satunnaisesti monilta muilta artisteilta. Livenä olen nähnyt noinne merkittyjen lisäksi myös Sum41 ja My chemical romacen, We the kingsin..... joooo.

Lempi bändini tosin on Haloo Helsinki! <3


Siihen ei koskaan kyllästy. Pidän hullua fanittamista hölmönä mutta Haloo Helsingin kohdalla teen poikkeuksen :'D Rakastan Eliä ja ndjksnfks musiikki <3!!

Seinältäni löytyy Haloo Helsingin juliste nimmareilla ja Elin plektra jonka se mulle käteen anto koska annoin sille itse fanikirjeen <3 Omistan myös Haloo Helsingin paidan :''D


Oon nähnyt Haloo Helsingin pari kertaa livenä. Kyseessä
oli kyllä sellaiset pikku keikat mutta mikäs siinä, pää asia että näki Haloo Helsingin. Seuravaan kerran nään sen vissiin Wanaja festareilla <3<3 Cant wait : D!! Okei.... nyt musta tuntuu että
tää mun hillityn ja järkevän musiikin kuuntelijan kuva katos johonkin x''D Ehkä lopetan nyt ennen kuin näytän vielä enemmän hullulta fanitytöltä.


No comments:

Post a Comment