Monday, 13 August 2012

Alisa INKEnsinmäinen koulupäivä :33 Täynnä toimintaa etten sanoisi. Herätys oli 06:30 ei ollu mitään herkkua munlaiselle unikeolle vieläpä kun olin nukkunut ehkä about 3 tuntia. kyl sitä ny ekana päivänä kuiteski pääsi ylös. Ehdin hyvin 07:36 junaan, sain sellasen kuukausi lipun et voin vapaasti mennä Hämeenlinna-Tampere väliä tän kuukauden.

Matkalla juna-asemalta Tammerkoskenlukiolle stressas hirveesti, mitä jos en löytäisikään oikeaan paikkaan? No hukkuminen oli onneksi aika mahdotonta. Siellä si oltiin kaikki ykköset ruokasalis, jaettiin luokkiin ja tosiaan en tunne tuolta koulusta yhtikäs ketään. Olisin ehkä halunnut tutustua pariin tyttöön mut ne meni eri luokalle. Anniinaa sitten onneks sain seurailla koko päivän <3 Myös Anniinan kaveri pyöri meidän kaa ruokailussa ja tälleen. Luokka vaikutti ihan kivalta, sentään paljon rennommalta kun yläasteen. Eiköhän sieltä si jotain kavereita saa ja silleen, kolmessa vuodessa pitäisi ryhmähenkeä alkaa löytyöä. Kuolasin kans joidenki yläluokkalaisten hiuksia *__* om nom. Niitä kuitenkaan en varmaan saa ekaluokkalaisena koskettaa ; ^ ; Päivä meni sit siinä et kuunneltiin kaikkii oleellisii tietoja lukiosta jne. tutustuttiin lukion tiloihin. Keskeen päivää sian sit kotoa viestin että pääsen heti vapaaseen asuntoon!! Niinpä muutto on jo tois lähellä, varmaan pääsne uuteen ausntoon jo tällä viikolla mutta en tiedä kauan siitä ehdin nauttia sillä haluisin ehkä viikonlopuks kotiin :') Huomenna si hoidetaan paperi juttuja ja sen sellaista ehkä keskiviikko/torstaina pääsen asuntoa tutkimaan :33 jännittää! En haluu muuttaa eikä hajuukaan millanen kämppis siellä odottaa D:

Koulupäivän jälkeen sain toisne viestin. Mun tatuointi koneet oli tullut <3<3<3 Niillä sitten leikin kokopäivän kotiin päästyäni. Valitettavasti materia ei jaksa ilahduttaa niin paljoa kun ei ole kaikki henkinenkään kunnossa mutta mielenkiintosta puuhaa se toki oli :33 Petyin siihen etten ollu mikään professional awesomness. Säälittäviä räpellyksiä tein xD Mutta hei kokeile itse :''D!!! Se kone tärisee ja painaa mutta enköhän mä vielä joskus opi.

Nyt väsyttää ihan tajuttomasti. Herätys tulee olee kuudelta ja en oo vielä ees käyny pesul tai syöny iltapalaa ja ois aikeis katsoa telkkaria!!! Siinä kans syy siihen että tässä tekstissä saattaa olla törkeitä virheitä jne. mut en ny hirveesti ehdi/jaksa korjailla.

Tässä teille vielä niin pääsette ihailemaan mun "taidetta". Niin kuka halusikaan multa tatuoinnin???????Hienoin tatuointi minkä tänään tein :'''D


Työskentelypsiteeni.


3 comments:

 1. omg, mulle saat kyllä tehä tatuoinnin, jos joskus uskallan sellasen pttaa >D ja luin nyt äsken myös tuon toisen uudemman tekstisi, että onnea vaan uuteen kouluun ja asuntoon :3 Toivoisin että asuisin Tampereella >D Oon jo kauan toivonnu ;_;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorry myöhänen vastaus DDD: Kiitosta <3 höhö voit tulla korvaamaan sen mun sottasen kämppiksen xD

   Delete
 2. wow! Paljon makso noi tatska vehkeet? Mistä tilasit? :o

  ReplyDelete