Saturday, 11 August 2012

TivoliEnsinnäkin kiitos Sakelle, Joonatanille, Millalle ja Julialle. Kiitos että olette kuunnelleet ja piristäneet mua. On ihanaa huomata että on ihmisiä jotka välittää :33 <3<3<3<3

Oltiin tänään Millan kanssa Elomessuilla/Tivoli sariolassa :33 Oli oikein leppoisa päivä, sellainen mihin on hyvä kesäloma lopettaa. Oli aurinkoista ja lämmintä. 

Äiti heitti mut Maisan kaa elomessuille nii ne osti mulle metrilakua :') Si tavattiin Millan kaa tivolin eessä ja lähettiin kiertelee messu alueelle. Siellä oli kaikkea hiukuttelevaa, erilaisia herkkuja ja yhessä kojussa oli ihana hame jota en kuitenkaan ostanu koska päätin olla viisas.... olikohan se sittenkään kovin viisasta? Enivei käytiin syömässä kalaa. Mä otin muikkuaterian ja Milla lohi. Sit ku heitettiin laautaset ja ruuantähteet roskiin Milla raukan lähes kokonainen cupcake lensi sinne kanssa!!!

Roskiin lensi DDD:

Kalaa kalaa kalaa.

Käytiin nostamassa rahaa ja sieltä hipsittiin tivoliin. Kertaliput oli niin kalliita et ostettiin vaa kahdet. Niinpä mentiin ensin maailmanpyörään. Otettiin siel kuvii ja hölmäiltiin :') Sit mentiin siihen laitteeseen mikä menee sivuttain ylös ja laskee alas.... (siis kato ku osaan selittää). Nii siihen meidän viereen si tuli joku pikkutyttö joka selitti koko sen laitteen ajan missä laitteis se on käyny ja mm. millanen polkypyörä sen isällä on (btw siinä pyörässä on punaset vanteet :::: ))) ). 
Can you see the bright future?

 Palattiin takas messu alueelle ostamaan herkkuja. Milla osti suklaa omenan ja mä banaani mansikka suklaan. mentiin siitä sit nurmikolle löhöilemään. Kuunneltiin jtn lastenlaului... tai jouduttiin kuuntelemaan :') Messuilta ostin vielä punasen huivin ja käytiin kattoo mini heppoja :3


poitsuilla on palloja

omena mansikka suklaa
suklaa omena

milla ei saanu palloa koska ei oo lapsi
melkei taidetta

mini heppa <<<333

Kävelessämme poispäin Elomessuilta muistettiin et linnalla on tänään linna cruising niinpä mentiin sinne vielä istuskelemaan ja katsomaan hienoja autoja. Siellä si heiluteltiin autoilijoille ja läpsittiin keltasista autoista.

keltanen auto!!
sööpööö

Oli kyllä kiva päivä, kiitti Milla :3 <3

4 comments:

  1. nah, olehyvä vaan ^^ Mulle saa puhua ja yritän auttaa ihan mielelläni :3
    ja omg noi herkut ö__ö mullekki! c8

    ReplyDelete