Sunday, 19 August 2012

Cupcakes


Tämä nainen <3Käytiin tänään aamulla äidin ja maisan kaa Uniqueartissa, Hämeenlinnalaisessa lävistys/tatuointi liikkeesä koska siellä oli pop up cupcake kahvila! Ja cupcaket oli todella hyviä ja hyvän näköisiä om nom nom! Niiden itse tekemä kirsikka ja sitruuna limpparikin oli hyvää :3 voisin joskus itsekkin kokeilla samankaltaisia cupcakejabtehdä.

Kolmelta Anna si tuli meille, oli kiva nähä ja jakaa tähän mennessä koettuja lukio asioita :') käytiin 
Tiiriössä ostamassa mm. Teetä ja katteeltiin sit koneelta kaikenlaista. Pakkasin kanssa siinä samalla vaatteita ym. kämpille. 

Seitsemältä sit lähdin taas Tampereelle matkalaukkuni kanssa. Kämpillä laitoin epätoivoisesti verhot ikkunaan, horjuvalla tuolilla seisten... Sain sitten huomata että verhot ei peitä koko ikkunaa! Oi ihanaa... Nyt kun sain ne vaivalla laitettua joudun viemään ne viikonlopuks takas että saan niihin pari kaistaletta. Sain nyt kanssa mielenrauhan koska kämppis oli tiskannut <3! Noh uusia tiskejä siellä jo oli... Mutta ihansama :'D saatiin myös vähän juteltua, sain selville missä koulussa hän on jo että voin käyttää tämän mikroa :3 kivalta vaikuttaa!
Om nom nom! Kaikki oli hyvää!

Nää oli mun


Yleiskuvaa liikkeestä

2 comments: