Monday, 27 August 2012

Prismaaaaan bileet

Köhköhköh yhyhyy moi :3 Tänään tein jotain jännää, kävin ensimmäistä kertaa Kalevan Prismassa :))) sitä ennen ostin Jyskistä ilmapatjan. Mutta siis se Prisma oli tosi hämäävä! Se oli vähän isompi kuin Hämeenlinnan ja kaikki hyllyt siellä oli juuri päinvastoin, muuten melkein samalla tavalla. Mulla kesti varmaan 20 min löytää osasto jossa on makaroonia! Kävelinnsiellä ihan eksyneen näkösenä ja ihmiset tuijotti mun kenkiä <33 mahdoin näyttää tyhmältä tai jotain : D ostin myös pari keittoa kurkkukipua auttamaan ja käsirasvaa.

Kämpille takas päästyä sitten keitinne makaroonit. Party hard!!!! Sitten lisäsin niihin ketsuppia ja tonnikalaa!!! Ou jee!! Istuuduin syömään sängyn päälle ja... Nyt dataaaan.

Huomenna nään si vissiin Katria<333 pitäus kans ilmottautua johonki tampere tutuksi opon jutskaan missä näytetään koulun kannalta tärkeitä paikkoja Tampereella. Ei hyvittais. Mutta äidin mielestä mähän meen sinne D: noh ehkä mä meen, kuteski opon tunti kuuluis siihen kohtii. 

Jatkan nyt tätä vielä vähän täs yheksältä :3 kävin tosiaan kävelyllä aivan valtavalla hautuumaalla!! Varmaannisoin mis oon koskaan ollu. En edes ehtiny kiertää sitä kokonaan. Siellä oli joitakin TOSI isoja hautakiviä ja muistomerkkejä... Mistä jotku oli hienoja ja jotku ehkä jopa pelottavia o.o olin lävelemässä siinä kirkolle päin kun kauhee kaatosade yllätti!  Kastuin läpimäräks varmaan kymmenessä sekunnissa, juoksin sit semmosen kello tornin alle sateen suojaan ja jäin siihen liko märkänä oottelee. Se asfaltti vaan lainehti ja sato ihan sumeena xD soitinpa sit Memelle ja heti kub soitin nii sade taantu <3 juteltii. Siinä kuiteski vartti ja oli mukava pitkästä aikaa puhua kunnolla :3 

Kämpillä kävin lämpimässä suihkussa. Toivottavasti en sairastu pahemmin ^^;

 Pari laukkua kirppikseltä, stereo 5€ ja pinkki 2€
 We meet again lämmin kuppi: ) vedän näitä aina ku flunssa iskee


1 comment:

  1. Prismat ovat vihollisiani XD Täällä Kouvolassa sattuu olemaan suurin prisma, että... En eksy toki. >D Mutta mitäs kengissäsi oli ihmisistä vikana?
    Ja nom, lämmin kuppi, jos on kipeenä ^^

    ReplyDelete