Monday, 6 August 2012

Synddärit 2-4.8Vietin sitten synttäreitä viime perjantaina vaikka täytän 16 vasta tiistaina^^ 

Meme tuli meille jo keskiviikko iltana, syötiin sillo pizzaa ja katottiin ring 1. Torstaina si Milla ja Minttukin tuli, käytiin kaupas ostaa mässyä perjantaiks, uitiin ja pelattiin Harry potter 1:stä koneella kun muumi pelit ei toiminu :'D Katottiin kans Harry potter ja salaisuuksien kammio.

Heti aamusta Maisa toi mulle lahjansa, sellatteen tärisevän pikachu avaimenperän :''D Minttukin anto mulle vihdoin Korilakkuma pehmoleluni <3 Vesa saapu si siinä kolmen pintaan, sain ihanan paidan <3 kävästiin kans kaupas hakee juotavaa, katottiin Surkeiden sattumusten sarja ja haettiin Juho. Katrikin kävi moikkaamassa tyttöystävänsä kaa, sain muffineita <3 Syötiin ja pelattiin Afrikan tähtee kunnes päästiin paljuun.Oltiin paljussa vissiin neljä tuntia, höpöteltiin kaikenlaista ja jossain välis alettiin pelaa pullon pyöriystä :') Kun joskus myöhään tultiin sisälle pidettiin hieronta tuokio :'D joo siis Vesa ja Meme vaa hiero kaikkia xD 

Aamulla oli aika hikinen olo ku huonees oli nukkunu nii paljo porukkaa  nii mentii si suoraa pesulle. Jotain siinä sit lagailtiin ja saatiin vihdoin muumi peli toimimaan :''D Oltiin tyttö porukal sitä pelaamas ku Juho ja Vesa meinas livahtaa pois hyvästelemättä D:!! Senkin rontit! Jäätiin si nelsiteen, tuli sellanen luova hetki et mä aloin tuunaamaan yhä nukkea, Milla inspiroitu kirjottaa, Meme piirsi ja Minttu luki :'D käytiin si vielä ulkona ennen ku Meme piti heittää bussi asemalle ja Milla ja Minttu kotiin.

Kivaa oli et kiitos niille jotka kävi :3 <3<<3

1 comment: